Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    ANSOR S.R.L.
    DISTRIBUITORI
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    ANSOR S.R.L.

    Noutati


    Cum functioneaza ELEVEN ONE

     


    Cum functioneaza ELEVEN ONE


    Spalarea fara apa (engl: waterless car wash) se realizeaza cu ajutorul solutiei de curatire ELEVEN ONE si cu ajutorul a 2 lavete din microfibra : una pentru stergerea si indepartarea murdariei aflate in emulsie si cealalta pentru lustruirea finala. Pentru rezultate excelente , optional se poate utiliza o a treia laveta pentru superlustruire .


     


    Foarte important :
    In domeniul spalarii ecologice fara apa cu ELEVEN ONE se recomanda folosirea numai a lavetelor din microfibra, avand compozitia :


    70% polyester si 30% polyamida sau 


    80% polyester si 20% polyamida si densitatea medie de 90,000 fiber/square inch .


    Alte tipuri de tesatura din microfibra nu sunt recomandate .


    In concluzie : Raportul dintre continutul de fire poliesterice si poliamidice este foarte important. Deasemenea si densitatea de microfibre.


    . Lavetele Freedom sunt singurele lavete care corespund din toate punctele de vedere spalarii ecologice fara apa. Intrucat o laveta se poate reutiliza de peste 250 ori prin spalare, costul acesteia este nesemnificativ in pretul spalarii ecologice fara apa .


      Tesatura de microfibra este de 2 ori mai fina decat matasea , de 30 de ori mai fina decat bumbacul si de 100 de ori mai fina decat parul uman !!


      Daca doriti rezultate excelente, nu utilizati alte tipuri de lavete !


     Revenind la domeniul spalarii auto fara apa, iata modul corect de utilizare al lavetelor de microfibra:


     -Utilizati intotdeauna cel putin 2 lavete din microfibra : una pentru stergere si cealalta pentru lustruire. Nu inversati cele doua lavete in timpul spalarii fara apa .


     -Stergerea ca si lustruirea este preferabil sa se faca prin miscari usor circulare, fara o apasare prea puternica a lavetei pe suprafata de curatat .


     -Daca laveta devine excesiv de murdara, optati pentru una curata. Laveta din microfibra absoarbe o cantitate mare de murdarie cu fibrele sale, avand totusi anumite limitari .


    . Ce calitati are ELEVEN ONE ?


    ELEVEN ONE curata, poliseaza si protejeaza instant fara utilizarea apei. Acest produs nu doar curata si lustruieste automobilul Dvs, ci si regenereaza vopseaua caroseriei, redandu-i stralucirea de alta data ! ELEVEN ONE este antibacterial, antifungicid si anticoroziv, protejand caroseria impotriva ploilor acide si a razelor ultraviolete. Intretineti periodic caroseria cu ELEVEN ONE si vopseaua nu se va mai decolora in timp, ci isi va pastra culoarea originala! Utilizati periodic ELEVEN ONE pe caroseria autoturismului Dvs si veti constata ca masina se va murdari mai greu ca de obicei. Efectul antistatic nu este vizibil decat dupa minim 3-4 tratamente cu acest produs. ELEVEN ONE are deasemenea calitatile unui veritabil polish auto. Utilizati frecvent acest produs la curatarea si protejarea caroseriei autoturismului Dvs si veti observa ca micile zgaraieturi si matuiri ale vopselei vor dispare cu timpul ! 


     


     


     


    ELEVEN ONE va curata murdaria zilnica de pe drum, praful si murdaria normala de zi cu zi. Cand este folosit corect, el poate curata, polisa si proteja o masina in doar cateva minute, fara prea mult efort. Comparand cu metodele clasice de spalare, uscare, ceruire, acest produs scuteste mult din timpul si banii pierduti cu aceste operatii.





    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008