Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    AGROCON S.R.L.
    PRODUCATORI
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    AGROCON S.R.L.

    Despre noi


    Sere moderne

    Legumele stau la baza unei întregi industrii, care se dezvoltă și rămâne activă atât în vremuri de dezvoltare economică, cât și în perioade de recesiune.

    Creșterea lor se face în sere fiabile, care sunt bine izolate, asigură o transmisie maximă a luminii și au o productivitate ridicată pe m².

    O seră modernă dispune  de instalații de încălzire și grupuri de cogenerare, instalații de ecranare și salvare a energiei complet automatizate atât la nivelul acoperișului cât și pe fațade , tehnici de substrat, irigare, fertilizare, tratare UV, sisteme de control climă de ultimă generație, condensare gaz de ardere și distibuție CO2, linii complete de sortare și ambalare, instalații frigorifice.

    Temperatura din seră se va dirija în strânsă legătură cu intensitatea și durata radiației solare. Acest lucru este necesar pentru că radiația solară reprezintă un aport de energie termică în spațiu protejat, prin efectul de seră, dar intensifică și intensitatea proceselor fiziologice fundamentale (fotosinteză, respirație, transpirație).

    Lumina necesară pentru fotosinteza plantelor nu se regăsește în întreaga radiație solară, ci doar în cea cu lungimea de undă între 400 și 700 de nanometri, adică radiația activă fotosintetic. De aceea, în construcția unei sere moderne se folosește sticlă special creată.

     

     



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008