Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    ALFA PLAST S.R....

    Despre noi


    Producator mase plastice Alfa Plast

    Oferim o gama completa e dambalaje plastic, mase plastice,cutii de plastic, flacoane, recipienti, ambalaje vinoteci, pet, bidoane, capace. Suntem producatori de ambalaje din polipropilena, polietilena, PET, HDPE LDPE PE PET. Realizam orice fel de peturi sau flacoane culoare, greutate, forma, marime, la cererea clientului.

    Aambalaje plastic, mase plastice,cutii de plastic, flacoane, recipienti, ambalaje vinoteci, pet, bidoane, capace. Suntem producatori de ambalaje din polipropilena, polietilena, PET, HDPE LDPE PE PET Producator mase plastice vanzari ambalaje din plastic, produse din plastic Ambalaje Plastic Flacoane Pet Recipeinti Mase Plastice producator Mase Plastice Produse din Plastic Pet Flacon Cluj-Napoca Romania Gama Produse: ambalaje plastic, mase plastice, produse din plastic,cutii de plastic, flacoane, canistre pet, bidoane, capace din materiale plastice, mase plastice, ambalaje din polipropilena, polietilena, PET, HDPE LDPE PE PE, produse din plastic, ambalaje plastic, mase plastice, peturi sau flacaone culoare, greutate, forma, marime, la cererea clientului. Ambalaje produse din plastic ambalaje plastic producator plastic mase plastice flacoane plastic cutii plastic ambalaje cutii ambalaje folie hartie plastic pungi plastic productie ambalaje producatori ambalaje ambalare ambalaje cadouri ambalaj plastic utilaje plastic ambalaj ambalaje unica folosinta plastic pvc tipuri de ambalaje cutii ambalaj pungi de plastic ambalaje complexe eco ambalaje obiecte promotionale producator pvc ambalaje vin afaceri personalizare Suntem producatori de materiale plastice, cutii pet-uri, flacoane pentru industria alimentara, chimica, cosmetica si farmaceutica.

    Producem diferite tipuri de recipienti din PVC, recipiente de unica folosinta, materiale promotionale din polipropilena. Oferim o gama completa de ambalaje pentru: magazine alimentare, cofetarii, rotiserii, fast food, pizzerii, catering, restaurante, panificatie.

    "Ambalajul vinde produsul" a devenit atat de incetatenit incat este de-a dreptul un slogan. Dar cat se poate de real! Se stie ca primul impact vizual pe care il avem cu un produs este cu ambalajul. Inainte de calitate este prezentarea produsului. Poate fi un produs oricat de bun, daca prezentarea lui este indoielnica sau lasa de dorit ramane pe raft. Daca in schimb ne atrage in mod deosebit datorita ambalajului, il cumparam... si-apoi, ne convingem pe parcurs daca merita sa-l luam si alta data. Dar prima data ne-a atras atentia datorita ambalajului ingenios, atractiv.

    Domeniul ambalajelor (recipiente, canistre sau bidoane) a cunoscut o dezvoltare uimitoare pe parcursul ultimilor 50 de ani. Astazi sunt mai multe optiuni ca oricand cand vine vorba de ambalaje din plastic, fie ca se adreseaza domeniilor farmaceutic sau cosmetic, fie produselor din industria alimentara ori chimica.

    Capacitatea de productie a firmei ALFA PLAST este infinita. Datorita utilajelor moderne de productie, precum si departamentului de conceptie, design si matriterie, putem concepe si realiza orice tip si orice model de ambalaj din plastic. Intelegand aceasta tendinta pe piata comerciala, noi, ALFA PLAST, ca producator de ambalaje din material plastic am incercat incontinuu sa diversificam si sa ne modernizam gama de modele si tipuri de ambalaje fabricate si oferite producatorilor din cele mai diverse ramuri: industrie alimentara, industrie cosmetica si farmaceutica, industrie chimica. Pentru oricare din aceste ramuri, toate ambalajele sunt avizate sanitar.



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008