Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    COMERCIANTI
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Aloe vera Forev...

    Despre noi


    Produsele Forever nu sunt testate pe animale.

    Forever Living Products International  a fost fondata in anul 1978, in Arizona, SUA. In cei peste 30 de ani de activitate,compania s-a extins in peste 140 de tari din întreaga lume, vanzarile anuale au depasit în 2008, 2,5 miliarde USD, iar in 2009 au inregistrat o crestere de 4,5%.

    Forever Living Products si companiile afiliate sunt lideri mondiali in domeniul produselor pentru sanatate si frumusete pe baza de Aloe vera,  precum si cei mai mari producatori de produse apicole din lume.

    Gama Forever numara, in prezent, peste 180 de produse si se imbogateste an de an. Produsele Forever Living se grupeaza in urmatoarele categorii:

    - Bauturi nutritive pe baza de Aloe vera ,

    - Suplimente alimentare ,

    - Produse pentru controlul greutatii corporale,

    - Produse pentru ingrijirea tenului si a corpului,

    - Produse pentru igiena si ingrijire personala,

    - Gama de machiaj Sonya Colour Collection.

    Crearea unor produse de care depind sanatatea si frumuseaea a milioane de oameni presupune o responsabilitate uriasa. Calitatea este principala preocupare a companiei.Forever testeaza produsele si ingredientele produselor sale de-a lungul tuturor etapelor procesului de productie, pentru a  le asigura ca respecta cele mai inalte standarde de calitate si puritate. Respectarea acestor standarde a adus companiei o serie intreaga de  distinctii: certificarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, sigla Kosher, cea Islamica si certificarea Halal.

    Totodata, produsele Forever sunt avizate de forurile competente din fiecare tara în care  exista compania si beneficiaza, conform Politicilor  Companiei, de garantia restituirii în termen de 30 de zile.

    Produsele Forever nu sunt testate pe  animale.

    Forever Living Products ne pune  tuturor la dispozitie o oportunitate prin care ne putem schimba stilul de viata, sansa de a trai sanatos consumand si folosind produse de cea mai buna calitate si posibilitatea de a alege cum dorim sa arate viitorul nostru.

     PRETUL RECOMANDAT DE VANZARE (PRV)

    Este pretul cu care cumpara produsele Forever cei care au in vedere doar consumul personal, fara a se alatura companiei in calitate de distribuitori, prin semnarea Formularului de Inscriere.

    PRETUL DE NOU DISTRIBUITOR (NDP)

    Compania va ofera posibilitatea de a beneficia de o reducere de 15% fata de Pretul Recomandat de Vanzare, daca alegeti sa semnati Formularul de Inscriere si sa deveniti distribuitori. În aceasta situatie, veti cumpara produsele direct de la companie la Pret NDP (Pret de Nou Distribuitor), cu 15% mai mic decat PRV.

    PRETUL DE DEPOZIT

    Dupa semnarea Formularului de Inscriere si acumularea a 2 pc (puncte credit) din comenzi în nume propriu in maximum doua luni calendaristice consecutive, orice distribuitor are dreptul de a cumpara produsele la Pret de Depozit, cu o reducere de 30% fata de Pretul Recomandat de Vanzare.
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008