Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    Animale de Comp...

    Galerie foto


    Shar Pei

    TARA DE ORIGINE China

    APTITUDINI Shar-Pei este un excelent caine de companie asa cum majoritatea dintre noi cunoastem acest lucru.

    DIMENSIUNI Rasa are o inaltime la greban de48-58 cm iar in ceea ce priveste greutatea este in medie de 18 kg.

    BLANA Lungimea firului de par la aceasta rasa este foarte scurt si zburlit.Exista mai multe varietati de culoare cum ar fi: rosu, maro, negru, albastru care este foarte rar si alb-crem, deasemenea foarte rar intalnit.La aceasta rasa culoarea trebuie sa fie una pentru tot corpul, in consecinta nu se vor admite pete de culoare pe corp, fie ele mai deschis sau mai inchise.

    INGRIJIREA NECESARA Caracteristica de baza pentru aceasta rasa sunt pliurile prezente pe intreg corpul, pliuri foarte evidente indeosebi in stadiul de pui.Pliurile la adult nu sunt la fel de evidente ca cele prezente la pui, asadar este bine sa stim acest lucru inainte de achizitie.Oricum este un caine spectaculos, care va arata bine si la maturitate, iar un lucru mai spectaculos decat pliurile la aceasta rasa, este caracterul deosebit intalnit la orice Shar-Pei matur.De retinut mai este faptul ca orice Shar-Pei, fie el pui sau adult, va avea intotdeauna pielea si limba albastre.

    CARACTER Shar-Pei-ul este un caine jucaus, loial, fidel stapanului sau, curajos, dominanti cu alti caini si extrem de vigilenti ceea ce ii recomanda si ca rasa de paza.

    DRESAJ Fiind un caine dominant, va avea nevoie de un dresor ferm, nu dur, care sa fie foarte consecvent in dresaj.

    COMPORTAMENT SOCIAL Prin natura sa este un caine de lupta asa ca trebuie avut grija cand il scoateti la plimbare.In general este foarte prietenos cu copiii iar cu pisicile poate fi tolerant in conditiile in care a avut contact cu ele in perioada in care era mic.Fata de stapan este loial si nu este genul de caine pe care il poti mitui.

    EXERCITII Este o rasa care va aprecia foarte mult daca ii veti asigura o cantitate suficienta de miscare.Daca veti face acest lucru, fiti siguri ca va fi ca un mielusel in casa, linistit in culcusul lui.







    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008