Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    Animale de Comp...

    Galerie foto


    Shih Tzu

    TARA DE ORIGINE: Tibet

    APTITUDINI: Caine de companie.

    DIMENSIUNI: Shih Tzu detine o inaltime medie la nivelul grebanului de 25 cm si o greutate aproximativa de 5 kg la maturitate (aproximativ marimea unui motan).

    BLANA: Cateii din aceasta rasa au un frumos par lung (asta la maturitate) si sunt acceptate cam toate varietatile de culoare printre care putem aminti: bej, negru, roscat etc.

    INGRIJIREA NECESARA: Avand un par lung este necesara perierea cu o frecventa destul de mare.Puteti utiliza o bentita pentru a nu-i intra parul de la nivelul capului in ochi.Trebuie avut deasemenea grija si la ochi care sunt destul de sensibili la aceasta rasa, aplicandu-le cu regularitate picaturi direct pe ochi, picaturi care au roluol de a curata globii oculari dar si de a le asigura o asepsie corespunzatoare.In acest mod puteti evita conjuctivitele care se pot intalni destul de des la aceasta rasa.Totodata este de recomandat sa le ingrijiti urechile, prin verificari periodice fie de dumneavoastra fie de medicul veterinar al catelului iar daca situatia o impune trebuie efectuata si curatarea lor cu o solutie otica.Daca nu aveti timpul necesar ingrijirii blanitei acestui catel este de recomandat sa va adresati unui salon de cosmetica canina si sa-i scurtati roba.

    CARACTER: Rasa se caracterizeaza printr-un caracter bland, sunt catei vioi, inteligenti, afectuosi cu stapanul lor, latra rareori si nu se imprietenesc cu oricine va calca pragul casei.

    DRESAJ: De obicei aceasta rasa nu se supune unui dresaj in adevaratul sens al cuvantului ci doar o disciplinare care cuprinde niste cerinte elementare.Ideea este sa fiti consecventi pe parcursul dresajului iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

    COMPORTAMENT SOCIAL: Cainii apartinand acestei frumoase rase se intaleg bine cu copiii cu care se joaca ori de cate ori au ocazia, totdata exemplarele de Shih Tzu se inteleg bine si cu animalele din gospodarie.In toate cazurile acesti caini stiu sa se poarte cu o demnitate specifica acestei rase.

    EXERCITII: Shih Tzu se multumeste cu un nivel scazut de efort, nu ca ar fi un caine comod ci din simplu fapt ca este foarte mic si ca plimbarile din casa plus plimarile din jurul blocului sau casei dumneavoastra sunt sufieciente.







    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008