Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    Animale de Comp...

    Galerie foto


    Westie

    TARA DE ORIGINE: Scotia (Marea Britanie).

    DIMENSIUNI: Greutatea medie a lui Westie este de 6 kg la maturitate (aceasta inseamna ca este cu putin mai mare decat un motan), iar greutatea la nivelul grebanului este in medie de 27 cm.

    BLANA: Blanita acestui catel nu necesita o ingrijire deosebita, ea fiind formata din doua straturi: unul format din par aspru si drept care reprezinta stratul exterior si altul scurt si moale care reprezinta stratul inferior.Culoarea banitei este neaparat alba iar pernitele si ochii sunt mereu de culoare inchisa.

    INGRIJIREA NECESARA: Blanita lor trebuie pastrata aspra pentru ca acesta este o caracteristica a rasei iar pentru acest lucru va rfecomandam sa nu o spalati prea des.In consecinta, atunci cand catelul vine de afara murdar de noroi, nu-l puneti direct in cada cu apa ci asteptati sa se usuce iar apoi cu o perie indepartati acel noroi.

    CARACTER: Westie este un caine inteligent, vioi, indraznet, foarte increzator in el insusi, afectuos cu stapanul, uneori incapatanat, vesel, loial si vigilent.

    DRESAJ: Acest caine este unul hotarat in consecinta dumneavoastra trebuie sa fiti si mai hotarati decat el atunci cand vine vorba de educatie.Cainele trebuie sa faca ce spuneti dumneavoastra nu ceea ce vrea el.

    COMPORTAMENT SOCIAL: Un lucru interesant la acesti caini este faptul ca sunt companionii de joaca perfecti pentru copii datorita faptului ca pot face fata jocului mai dur a copiilor.Faceti-le cunoscut inca de mici prezenta pisicilor pentru a nu le alerga peste tot in momentul in care le vor intalni.

    EXERCITII: Sunt genul de caini mereu veseli, carora le place miscarea, asdar nu le ingraditi aceasta necesitate.Lasati-i liberi prin gradina sa alerge, le place sa scotoceasca, sa exploreze asa ca asigurati-va ca proprietatea dumneavoastra este bine imprejmuita pentru a nu evada inafara acesteia.







    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008