Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    BETE de BAMBUS ...

    Despre noi


    Despre Betele de Bambus pentru Masaj

    Betele de bambus sunt un accesoriu de masaj excelent, pentru ca accentueaza puterea miscarilor efectuate de maseur, transformand masajul anticelulitic cu bambus intr-un masaj mult mai eficient si mai simplu de efectuat decat masajul anticelulitic clasic.

    Betele de bambus pentru masaj sunt special finisate pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului.

    Masajul cu betele de bambus este intens folosit pentru combaterea celulitei si pentru ridicarea feselor, iar in Romania este din ce in ce mai cunoscut datorita rezultatelor rapide!

    Tehnica acestui masaj consta in imbinarea netetirilor usoare cu miscari de rotire - alunecare realizate din incheietura mainii.

    Se pot realiza si miscari de presiune, care, relaxeaza muschii si tonifica pielea, iar prin miscarile rulate, suprafata este drenata, iar toxinele sunt eliminate.

    Pentru a executa masajul cu betele de bambus aveti nevoie de un kit de minim 2 bete, primul bat de 40 cm sau 60 cm si al doilea de 20 cm sau 30 cm, cu diametrul de aproximativ 2.5 cm - 4.5 cm si ulei natural special (recomandat Uleiul Natural Anticelulitic cu Piper Negru, Portocala, Avocadao si Migdale dulci, 300 ml=23 lei si 1000 ml=63 lei) , in functie de masajul executat.

    Pentru masajul anticelulitic este recomandat ca batul de bambus sa fie de minim 40 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 20 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.

    Cel mai bine vandut este Setul profesional compus din 3 bete de bambus speciale: 1 bat special pentru masajul anticelulitic si pentru masajul spatelui (60 cm) si 2 bete speciale pentru reflexoterapie, membre si zona cervicala, zona lombara, etc. (20 cm, fiecare).

    Primul bat este finisat special pentru masajul anticelulitic cat si pentru masajul spatelui avand o lungime de 60 cm.

    Al doilea si al treilea bat sunt finisate special pentru masajul reflexogen cat si pentru masajul membrelor, aceste bete de bambus avand o lungime de 20 cm.

    Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan), ci cat mai naturale si finisarea lor sa fie delicata deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj.

    Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.


    Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.


    Betele de bambus trebuie unse foarte des cu ulei pentru a evita uscarea acestora.

    MASAJUL ANTICELULITIC CU BETELE DE BAMBUS

    Reprezinta o tehnica speciala, avand ca scop obtinerea unor efecte atat  de relaxare,  cat  si obtinerea unor rezultate in tratarea celulitei.

    Masajul cu bambus este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal atat pentru femei cat si pentru barbati.

    Are un efect special in ceea ce priveste tratarea CELULITEI!

    Rezultatele unui masaj anticelulitic cu bambus :

    - Netezirea si uniformizarea stratului de piele (efect de lifting)

    - Micsorarea circumferintei corporale si disparitia grasimilor

    - Diminuarea, chiar disparitia, celulitei si a vergeturilor

    - Detoxifierea intensiva a organismului prin drenajul limfatic

    - Intensificarea microcirculatiei sangvine

    - Imbunatatirea tonusului muscular (fermitate)

    - Efect de push-up pentru fese.

    BETELE DE BAMBUS sunt RECOMANDATE de Scoala de Masaj BIOS.

    In colet veti gasi INSTRUCTIUNI privind masajul cu betele de bambus si tehnica de masaj !!!


    Pentru KIT-urile de BETE de BAMBUS livrate se pot transmite si cursurile de initiere - link-urile pentru masajul cu bete de bambus (masaj corporal si masaj facial).

    BETELE DE BAMBUS NU SUNT VOPSITE SAU LACUITE !!! NU EXISTA RISCUL EXFOLIERII BETELOR SAU APARITIEI UNOR IRITATII LA NIVELUL EPIDERMEI CLIENTEI / CLIENTULUI !!!

    MASAJUL ANTICELULITIC CU BETE DE BAMBUS: INAMICUL NR. 1 IMPOTRIVA CELULITEI!





    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008