Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 16 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA PESCA...

    Preparate din Peste


    Sufleu de peste

    Ingrediente:

    200 gr. peste alb, o lingura faina, 1/2 pahar lapte, lamiie, o lingurita margarina, 2 albusuri


    Mod de preparare:


    Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina care se amesteca cu pestele, albusurile batute spuma si lamiie dupa gust. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putina margarina si se fierbe la cuptor la bainmarie timp de 40 minute. Sufleurile pot fi pregatite si din diferite legume (conopida, spanac, dovlecei, fasole verde, mazare, andive, rosii, cartofi, vinete etc.) dupa acelasi principiu. Mod de servire Se poate adauga brinza rasa, verdeata, care dau un plus de savoare si maresc continutul in vitamine
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008