Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    AVOCAT CONSULTANT
    SERVICII
    Membru de 16 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    AVOCAT CONSULTA...

    Despre noi


    DESPRE NOI

    Cabinet de Avocat -Tatu Tudor

    Cabinet de avocat Tatu Tudor a fost infiintat in anul 2007 luna Februarie, in cadrul Baroului Bucuresti prin decizia nr.400 din 21.02.2007,avand CIF-21280574/6.03.2007.

    Activitatea cabinetului este guvernata de principiile confidentialitatii si operabilitatii in relatiile cu clientii.
    Cabinet de avocat- Tatu Tudor se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia afisata clientilor. Domeniile urmarite de noi sunt litigiile corporatiilor si companiilor, imobiliare, afaceri & drept comercial, proprietate comuna & asociatii de proprietari, drept civil, protectia consumatorului, dreptul muncii, iar o rata mare a succesului o au serviciile noastre prestate in domeniul imobiliar, unde oferim clientilor nostrii servicii si protectie legala ireprosabila.

    Ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai buna si cea mai rapida consultanta posibila pentru a-si rezolva cat mai eficient problemele. Credem in importanta cunostiintelor si a experientei acumulate, iar staff-ul cabinetului,competent si foarte bine pregatit,ofera cele mai productive metode de lucru cu clientii nostri.

    Clientii nostri sunt companii private si persoane fizice. Obiectivul cabinetului este de a le oferim cele mai de calitate servicii de consultanta, pe cat mai multe planuri, in functie de activitatile ce firmele le desfasoara.

    Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita dedicatiei noastre pentru clienti.
    Filozofia noastra de servicii se bazeaza, pentru:

    -a petrece timp cu fiecare client,
    -a raspunde serios si ferm la solicitarile dumneavoastra,
    -a discuta optiuni de contractari & litigii si strategii,
    -informare referitoare la evolutia cazului dumneavoastra,
    -folosirea ultimei tehnologii in sala de judecata si in birou pentru avantajul dumneavoastra

    Cabinetul nostru ofera consultanta unui portofoliu stabil de clienti -companii nationale si multinationale, institutii si autoritati publice, precum si organisme internationale - in raporturile lor juridice interne si internationale.

    Ne propunem dezvoltarea continua a societatii cu o echipa de profesionisti dedicati ideii de excelenta in relatia client-avocat. Ne urmam consecvent principiile proprii, considerand mediul puternic concurential actual un privilegiu ce ne ofera sansa de a ne valorifica propria identitate.

    Pentru a veni in ajutorul clientilor sai, cabinetul a stabilit parteneriate cu notari publici, executori judecatoresti, cu birouri de experti din diverse domenii de activitate si cu alti profesionisti independenti.

    Cabinetul noastru investeste continuu in formare si perfectionare,pentru a oferi servicii de inalta calitate si competenta profesionala, indispensabile in relatia cu clientii.

    •Avocat TATU TUDOR-absolvent al Facultatii de Drept, cu vechime in munca de peste 22 de ani, initial in profesia de Ofiter de Politie in cadrul I.G.P.R-Directia de Combatere al Crimei Organizate si Antidrog, precum si Ofiter de Politie Judiciara in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie(fost Parchetul National Anticoruptie),actualmente avocat, din Februarie 2007 in cadrul Baroului Bucuresti iar din luna Martie 2008,Mediator autorizat( *****)
    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008