ASOCIATIA PT. C...
Detalii cursuri organizatepreparator produse din carne si peste
CURS DE CALIFICARE
PREPARATOR PRODUSE DIN CARNE SI PESTE ORGANIZAT IN BAZA OG 129/2000 REPUBLICATA
Curs de
calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat cu certificat de calificare
nivelul 2.
Studii necesare pentru accesul la programul de formare profesionala: 10 clase, scoala profesionala.
COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE:
- 1: Aplicarea normelor de securitate și sănătate în muncă
- 2 : Aplicarea normelor de protecția mediului
- 3: Organizarea activității proprii
- 4: Aplicarea normelor de igienă și de siguranța alimentelor
- 5: Intocmirea documentelor specifice
- 6: Aprovizionarea cu materii prime și auxiliare necesare preparării produselor din carne
- 7: conservarea - maturarea materiilor prime
- 8 : Prepararea compoziției pentru semifabricatele în membrană
- 9 : Prepararea semifabricatelor în membrană
- 10 : Prepararea specialităților din carne
- 11 : manipularea și transportul materiilor prime, auxiliare și a semifabricatelor
- 12 : Prelucrarea primară a materiei prime din peste
- 13 : Procesarea peștelui prelucrat inițial și a subproduselor din pește
- 14 : Recepționarea materiei prime din peste
- 15 : Prelucrarea deșeurilor din pește
- 16 : Ambalarea și depozitarea produsului finit din pește
TAXA TOTALA A CURSULUI : 550 LEI ACHITABILA IN RATE DURATA CURSULUI : TOTAL 720 ORE, din care 240 ore pregatire teoretice si 480 ore pregatire practica.
Documente necesare pentru inscriere:
- copie ultimul act de studii
- copie carte / buletin de identitate
- copie certificat de nastere
- copie certificat de casatorie (numai in cazul schimbarii numelui)
- dosar cu sina