Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    EARTH ENVIRONME...

    Noutati


    Testari

     Am definitivat de curand un test orb al echipamentului nostru METS la un santier de transfer de materiale periculoase pentru McQuillans Envirocare in Co. Antrim, Irlanda de Nord cu rezultate mai mult decat corespunzatoare incluse in aceast raport.

     Am initiat un scenariu de tratament al solului fara a avea cunostinte anterioare despre tipul sau nivelul de contaminare pe care le vom trata prin procesul METS. Ni s-au prezentat doua mostre diferite de sol pentru tratare fara efectuarea unui pre-test pentru vreun tip de contaminant, nivel de contaminare sau bionutrienti.

     Solul a fost tratat in procese scurte folosind presiune si rate de alimentare variate in scopul propriului nostru training. O mostra a fost prelevata imediat anterior teatamentului si la doua saptamani dupa tratament.

     Raport de analiza a solului

     

    L530173 McQuillan Envirocare: McQuillan Envirocare

    Nr. de laborator STL

    1066591

    10665912

    10665913

    10665914

    Referinta mostrei clientului

    Mostra A30PSI

    Mostra B40PSI

    Mostra B30PSI

    Mostra B30PSIx 2 ori

     

    Analit

    Metoda

    Unitate

     

     

     

     

    Sulfat de tip SO3, solubil in apa

    46

    g/l

    1,7

    0,009

    <0,000

    0,050

    TOC prin aprindere in oxigen

    27

    %

    6,7

    1,3

    0,66

    1,2

    TPH prin GC (>C6>C40)

    317

    Mg/kg

    12000

    1000

    330

    1300

    Contaminare initiala

     

     

    >100.000*

    >6.500

    >6.500

    >6.500

    Matricea testata

     

     

    Sol/nisip

    Nisip**

    Nisip**

    Nisip**

    NPK

     

     

    ?

    ?

    ?

    ?

    Procentul reducerii / 2 saptamani

     

     

    88%

    85%

    95%

    80%

     

    * Mostra de sol A a reprezentat un amestec necunoscut de combustibil ilegal tip diesel (rosu) care fusese modificat chimic cu o serie de acizi si substante chimice pentru a elimina culoarea vopselei pentru vanzare / folosire ca si combustibil rutier. Nu am definitivat inca o analiza completa chimica completa a a acestui material dar cel mai bine este sa il categorisim drept material periculos.

    ** Mostra de sol B a reprezentat o matrice de nisip golita compusi organici (NPK) care oferit o sursa de nutrienti pentru bacterii. Degradarea experimentata provenea exclusiv din digestia bacteriilor iar combustibilul de petrol (tph) a fost singura sursa de hrana organica din cadrul matricei.

    Dupa cum puteti vedea din cifrele prezentate, am ajuns la o reducere intre 80 si 95% in mai putin de doua saptamani. Sunt increzatori ca daca am cunoaste dinainte tipul, nivelul si cerintele referitoare la nutrienti, am putea depasi atat reducerea cat si nivelurilor timpului de curatare, in acelasi timp reducand in mod semnificativ costurile de remediere.

          In prezent acceptam oferte pentru a lansa procesul METS pe piata, oferind economii semnificative de timp si de cheltuieli  comparativ cu metodologiile actuale.



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008