Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    FERMA CAPRITELO...

    Noutati


    Tratarea si prevenirea bolilor

    Ce putem preveni si trata consumând lapte de capră?

     O mulțime de afecțiuni mai mult sau mai puțin grave pot fi tratate prin cura cu lapte de capră. Laptele de capră fortifică organismul şi întăreşte imunitatea naturală în cazul anemiei, combate stările depresive, ajută la vindecarea organismului de TBC, stagnează cancerul în formă incipientă şi reglează nivelul hormonilor din organism.

    Stagnează evoluția cancerului. Laptele de capră se poate consuma zilnic de către bolnavii de cancer, până la un litru în fiecare zi, în reprize scurte de până la trei zile, urmate de pauză.

    Combate sterilitatea. Laptele de capră combate sterilitatea atât la feei cât și la bărbați. Se ține o cură de 49 de zile și se consumă câte o cană dimineața și una seara de lapte de capră în care se adaugă două linguri cu suc de năprasnic.

    Tratează astmul. Pentru un tratament corect al astmului, se ține o cură cu lapte de capră astfel – se beau 200 de ml de lapte de capră fiert cu flori și frunze de păstârnac (timp de 15 minute) de trei ori pe zi.

     Laptele de capră elimină durerile de cap, reduce simptomele sindromului premenstrual și combate eficient depresia.

    Stimulează imunitatea. Laptele de capră consumat împreună cu o linguriță de miere, în cure de câte o lună, stimulează imunitatea și protejează organismul de răceli și infecții ale aparatului respirator, precum și de bolile de plămâni.

    Laptele de capră previne osteoporoza, hipertensiunea arterială și cancerul de colon.

    De asemenea, este eficient în cure și diete de slăbit deoarece are un conținut scăzut de calorii.

     Înainte de a urma o cură cu lapte de capră trebuie să consultați medicul dumneavoastră și să îi urmați sfaturile întocmai. Laptele de capră trebuie consumat cu prudență de către persoanele obeze, hipertensive sau care au probleme hepatice.

    Pentru sanatatea noastra!



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008