Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 8 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA UMANI...

    Parteneri


    Interact Club Bucovina

    Freamăt de Speranță editia a 2 a ,eveniment caritabil organizat de Clubul Interact Suceava Bucovina,club susținut si sponsorizat de Rotary ,a fost un real succes de care vreau sa va povestesc .
    Anul trecut ,tinerii din Interact s au mobilizat pentru al susține pe Sebi Craciun in lupta cu tetrapareza .
    Deoarece într un an de zile Sebi s a îmbogățit considerabil cu o frumoasa familie,cu 29 de frați asemeni lui ,copii cu dizabilități dar cu o voința imensa de a se recupera ,anul acesta Interactieni au avut o misiune mult mai grea ...au organizat ediția a doua a spectacolului caritabil Freamăt de Speranță prin care au susținut de aceasta data întreaga Asociație Freamat de Speranță.
    Spectacolul a fost deosebit ,au îmbinat muzica ,dansul ,actoria,magia ...au dat tot ce a fost mai bun din ei iar publicul a fost generos in aplauze .
    In public,peste 200 de tineri s au aflat si 13 copii din Asociația Freamăt de Speranță însoțiți de părinți sau voluntari .Pentru ei Moș Craciun a venit mai repede cu cadouri de la tinerii din Interact care au alergat la Sponsori povestindu le de noi si astfel au obținut daruri si suma de 3500 lei pe care au donat o Asociației Freamăt de Speranță .
    Cu acești bani ne am gândit sa editam un nou tiraj de 1000 de bucăți din revista de colorat ,,Freamăt de Speranță,, care speram sa aducă bucurie multor copii ce o vor citi si colora iar Asociatiei Freamăt de Speranță banii pentru aproape o luna de terapie a celor 30 de copilași incluși in programul zilnic de recuperare .
    Mulțumim tinerilor implicați ,mulțumim doamnei profesor Luminita Casuneanu si doamnei prof Butnariu Dorina care au fost alaturi de acești tineri ce iată au dăruit copiilor cu dizabilități un real,,freamăt de speranță,,.


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008