Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 8 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA UMANI...

    Noutati


    Retrospectiva anului 2016

    Retrospectiva ANULUI 2016 pentru Asociatia Freamat de Speranta.
    La momentul actual Asociatia Freamat de Speranta are in baza de tratament recuperator un numar de 30 de copii si tineri cu dizabilitati din care 25 din Campulung Moldovenesc,2 din Vama si 3 din Fundu Moldovei 
    In Asociatie sunt angajati :1 kinetoterapeut,1 maseor,1 logoped si 1 secretara si avem parte de serviciile unui unui psiholog si a unui maseor in regim de voluntariat.Acesti terapeuti sunt platiti din micile donatii si vanzarile de produse hande made precum si din evenimentele caritabile organizate cu sau pentru Asociatie.
    In cadrul Asociatiei Freamat de Speranta copii inscrisi in programul de reabilitare si recuperare beneficiaza de tratament recuperator (gimnastica si masaj) pentru o gama larga de afectiuni 
    Sedintele de kinetoterapie sunt de 30-60 minute kinetoterapie si mecanoterapie ,in functie de posibilitatea pacientului de recuperare si diagnostic ,si 15-30 minute masaj .
    Copii care au nevoie de exercitii de logopedie beneficiaza de 2 sedinte pe saptamana ,respectiv 8 sapt pe luna fara pauze .care ar afecta planul terapeutic
    Sedinta este de minim 30 minute si merge pana la 60 minute la copii care au rabdarea necesara si pot asimila cunostintele si stoca aceste cunostinte.
    Zilnic copii fac activitati ocupationale distractive si antrenante in functie de disponibilitatea si starea lor de spirit ,activitatea poate dura 30 minute sau 2 ore .
    Aceasta terapie vizeaza castigarea autonomiei personale , dezvoltarea abilitatilor manuale fine si cresterea increderii in fortele proprii.
    Copii sunt stimulati prin vanzarea produselor pe care ei reusesc ajutati de parinti si voluntari sa le creeze Ei se simt utili si importanti ,valorosi si unici!
    Asociatia are ca partener principal Primaria Municipiului Campulung Moldovenesc si prin acest parteneriat avem la dispozitie spatiul si utilitatile la zi achitate de catre Primarie si Consiliul Local.
    In parteneriat cu Asociatia se afla toate scolile si liceele locale si scoala Gimnaziala Sadova ,scoala Gimnaziala Pojorata si Liceul Tehnologic Vasile Cocea din Moldovita .
    Alaturi de noi ,in comisia medicala de specialitate s au alaturat :dr Silvia Minodora Vranau(pediatru general)Dr Puscasu(balneo fizioterapie)dr Debeli Elena(Stomatologie Sadova)Dr Anca Laza(ORL)Dr Hrehorciuc (neurologie pediatrica)Dr Petrasuc(ortopedie),psiholog Laura Condurache ,oameni minunati care si au oferit in nenumarate randuri serviciile medicale gratuit si cu prioritate copiilor si tinerilor cu dizabilitati.
    Asociatia Freamat de Speranta a facut un parteneriat frumos si cu Asociatia Kontrast E Suceava si DGSP Suceava(doamna Brînduşa Sorina Bialy),un proiect prin care o data pe saptamana o echipa mobila formata din terapeuti vin la Asociatia Freamat de Speranta si lucreaza alaturi de terapeutii nostrii schimband impresii si pareri despre problemele copiilor.
    Deasemenea avem alaturi Asociatia Young Ambassadors Association(Alina Pasinciuc),Asociatia TMS Suceava(Irina Anda Babau) si Asociatia Alaturi de tine)Laura Condurache) in proiecte comune din care sa reusim sa aducem zambetul pe buze copiilor speciali.
    Am participat cu un stand mobil de produse hande made la cateva evenimente locale cum ar fi :Concertul de Folk 20 de ani lumina-Gura Humorului(Sorin Poclitaru),Addictad PARTY(Liviu-Mihai Seiciuc) ,Intalnirea Mediatorilor de la Vranis(Vasile Vargan) ,Cartarea Clubului Rotary din Bucovina de la Aquarius Center(Alexandru Paziuc) I Remember OLD BOYS,Imbratisari Gratuite,Si tu poti fi Mos Craciun precum si la primul Targ International organizat de THE INTERNATIONAL WOMWNS ASSOCIATION OF BUCHAREST la Romexpo -coordonator program pe Romania si sustinator al Asociatiei noastre fiind doamna Delia Sfetcu.
    S au organizat cateva evenimente importante ale Asociatiei Freamat de Speranta:
    1.Balul Primaverii -bal mascat in cadrul Asociatiei
    2.Targul de vise al iepurasului-editia a 3 a 
    3.Maratonul Sperantei-Alunga Boala .
    4.Piratii Literari -8 editii
    5.Micul Bucovinean in Vatra Satului-2 editii
    6.I remember OLD BOYS(Daniel Surpatu si Iliuta Cojocaru))
    7.Imbratisari Gratuite -editia a 2 a
    8.Si tu poti fi Mos Craciun-editia a 4 a 
    S au organizat pentru a sustine Asociatia urmatoarele evenimente:
    1.I remember OLD BOYS organizat de Grupul de initiatori format din Daniel Surpatu si Iliuta Cojocariu 
    2.Simfonii de toamna -Filarmonica din *****anizat de Clubul Rotary Bucovina Suceava impreuna cu Asociatia #Hai in Bucovina 
    3.Freamat de Speranta -editia a 2 a -organizat de Clubul #Interact Suceava Bucovina (prof Luminita Casuneanu si prof Tamara Dorina Brutaru)
    4.Regatul de gheata-organizat de Colegiul National #Spiru Haret .
    5.Tombola de produse hande made create de copii de la Gradinita GPL Casuta Piticilor(Raescu Milica)
    6.Editarea cartii de colorat,,Freamat de Speranta,,de catre doamna Christina Wehrle si Dana Wehrle
    7.Parteneriat cu copii din Franta datorita firmei ICC PROD 
    La aceste evenimente am promovat Asociatia si am reusit sa mai adunam fonduri pentru a putea merge mai departe in activitatile zilnice.
    Datorita unor romani inimosi plecati in strainatate(Dana Munteanu , Andrei Gireada,IuliusMindrila,Christina Wehrle,Dana Clim)s au achizitionat cateva dispozitive medicale noi care ne sunt de un real folos in recuperarea copiilor.
    Am primit donatii de dispozitive si de la donatorii de langa noi sau de la alti parinti ce au copii in situatii similare (Vasile Vargan,Cristina Inel,Laura Laura Ciumau,Flescan Lovin Nicoleta,Sorina Boghean)
    In aceste luni Asociatia Freamat de Speranta a sustinut mai multi copii care au avut nevoie de interventii chirurgicale sau investigatii superioare ,asadar Petroiu Daniel 2000 roni,Leanca Stefan 3000 roni,Sandra Gabor 1200 roni,Cehreni Mihaela 1000 roni,Papuc Iliuta 1000 roni,Coca Sabina 400 roni,Eliza Mariane 400 roni ,
    Totodata s au organizat nu mai putin de 28 aniversari la care Asociatia ofera un sprijin financiar in valoare de 200 lei,un echipament sportiv si tortul aniversar .(multumim domnului primar Mihaita Negura ca a oferit tortul aniversar mai multor copii din Asociatie)
    Prin Asociatie s a achizitionat un cadru mobil pentru minorul Sobala Adolf Ilie si s au donat :un scaun special de masa pentru Ilinca Andreia ,un scaun special folosit la scoala pentru Petroiu Daniel ,2 leptopuri pentru Mitica Rusu si Craciun Sebastian,un carut special pentru Alexandru ,un carucior pentru Darius .
    Multumim Televiziuni #Intermedia tv (Adriana Dascalu Bulina)si ziarului Monitorul (Daniela Micuţariu)si Adevarul(Dănuţ Zuzeac)pentru ca ne au ajutat ducand povestea noastra mai departe ,precum si ziarului Faptu Divers -primul cotidian romanesc din Canada (Adriana Vasilescu)ca a povestit romanilor din Canada de Asociatia Freamat de Speranta.
    Cam asta este ceea ce am reusit sa facem noi,Asociatia Freamat de Speranta in anul 2016!
    Multumim Bunului Dumnezeu pentru toti oamenii de bine trimisi sa ne fie alaturi si le dorim tuturor ,,La multi ani,multa sanatate si un 2017 binecuvantat!


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008