Avem deosebite realizari in domeniul lucrarilor de hidroizolatii, termoizolatii si alpinism utilitar.
Domeniul principal de activitate: Executam lucrari de Hidroizolatii, cu personal calificat, realizand lucrari de calitate si in termenele stabilite. Pentru Asociatiile de Proprietari avem un sistem de rate foarte avantajos.
Executam urmatoarele tipuri de lucrari:
Hidroizolatii terase blocuri;
Hidroizolatii terase circulabile;
Hidroizolatii hale industriale
Hidroizolatii acoperis inclinat
Hidroizolatii fundatii, etc.
Termoizolatii blocuri;
Termoizolatii apartamente;
Termoizolatii subsoluri, pivnite.
Membrana bituminoasa folosita in hidroizolatii, fabricata cu armatura de poliester si finisata la partea superioara cu nisip sau ardezie.
Se poate aplica pe variate tipuri de acoperisuri, indiferent daca sunt izolate sau nu.
Garantia oferita la hidroizolatii: 10 - 20 ani in functie de tipul de material ales.
Polistiren expandat si ignifugat - termoizolatii la peretii exteriori, terase necirculabile, acoperisuri cu sarpanta din lemn, plafoane suspendate sub acoperisuri sau sub plansee dispuse peste spatii reci.
Alpinism utilitar, termoizolatii si hidroizolatii pe partea exterioara a cladirilor, lucrari la inaltime si in locuri greu accesibile.
Hidroizolatiile cu sau fara mansardari se executa cu membrane bituminoase aditivate, avind insertii de fibre poliesterice sau fibre de sticla, la greutati specifice de 3 pina la 6 KG/MP.
Membranele bituminoase aditivate sunt materiale compozite care se nasc din combinarea a doua elemente principale:
Cele doua componente conlucreaza foarte bine, bitumul oferind puterea sa impermeabilizeze, in timp ce armatura asigura o repartizare uniforma a sarcinilor de incarcare si o rezistenta mecanica superioara.
Bitumul din compozitia membranelor este modificat cu polimeri pentru a corecta caracteristicile nedorite; bitumul nemodificat este foarte sensibil la variatii de temperatura, imbatraneste mult mai repede si isi pierde mult mai usor caracteristicile cand este expus la caldura si raze UV, deasemenea este fragil la temperaturi scazute .Pentru a selecta polimerul optim se iau in considerare o serie de caracteristici cum ar fi:
- polimerul trebuie sa fie compatibil cu bitumul pentru a evita separarea compusilor si pentru a obtine o mixtura omogena.Doi dintre polimerii care indeplinesc aceste conditii sunt: polipropilena atactica APP si cauciucul stiren-butadien-stiren SBS . Ambii polimeri modifica caracteristicile bitumului conducand la un punct de imbatranire mai ridicat si o mai buna flexibilitate la rece.