Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    ISOdoors

    Produse industriale


    Usi tip perdea (strips)

    Este stiut ca prin usile deschise se pierde energie.
    Aerul rece sau cald iese de fiecare data cand usa se deschide, ceea ce inseamnă o cheltuială in plus pentru afacerea dumneavoastra, precum si o diminuare a confortului angajatilor si clientilor.

             O solutie impotriva acestor probleme o reprezinta usile flexibile tip perdea, care imbunatatesc controlul temperaturii, prin sistemul de deschidere/inchidere foarte de rapid.

            Usile tip perdea pot fi utilizate ca bariere secundare, astfel incat usa principala sa poata fi lasata deschisa pe perioade mai indelungate si sa faciliteze circulatia angajatilor. 

             Sunt extrem de durabile şi suporta uzura la care sunt supuse usile din zonele cu trafic intens, care ar distruge sistemele de deschidere automata de alt tip.

             Un alt avantaj este acela ca permit impartirea spatiilor mari, de exemplu depozitul de zona de interactiune cu clientii. 

       Sunt ieftine, usor de instalat si de intretinut.











    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008