Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    LIFE CARE ROMAN...

    Despre noi


    Implicarea sociala

    Life Care a dezvoltat inca din anul 2006 un program de responsabilitate sociala, care ghideaza comportamentul companiei fata de toti stakeholder-ii sai: parteneri, angajati, furnizori, comunitate, mediu, actionari.

    Politica Life Care are la baza educarea continua si incurajarea dezvoltarii profesionale, responsabilitatea fata de comunitate, sprijinul colegial si inainte de toate o promovare etica si onesta a afacerii si produselor, toate in spiritul BIO.

    Politica de CSR a corporatiei Life Care se concentreaza pe trei domenii: educatie, mediu si social.

    In calitate de lider al pietei din Romania, Life Care a simtit ca trebuie sa se implice activ in procesul de educare a consumatorului in privinta efectelor generate asupra organismului prin folosirea anumitor produse din comert. Intoarcerea la natura prin consumul de produse Life Care este un proces asociat cu evolutia noastra ca societate si este cheia spre o viata mai buna.

    Ca si actiuni permanente, compania s-a angajat sa ofere sprijin material si moral unor ONG-uri ce fac lobby pentru o viata sanatoasa, pentru integrarea in societate a semenilor cu nevoi speciale dar si unor organizatii cu rol educativ. Am vrea sa amintim aici: Asociatia Oameni Sanatosi sau Fundatia Pentru Voi.

    O mare parte din bugetul de sponsorizare al companiei este alocat pentru diverse manifestari sportive ce incurajeaza performanta si disciplina, doua insusiri ce caracterizeaza intru totul activitatea Life Care. Campionatele de judo, dans sportiv, atletism sau gimnastica fiind doar cateva dintre evenimentele la care compania participa in mod frecvent.

    Respectul fata de natura este evident o valoare pe care Life Care o promoveaza prin tot ceea ce face, incepand cu produsele comercializate, ale caror ambalaje sunt biodegradabile si al caror continut este integral natural/BIO si terminand cu actiuni de influentare a legislatiei privind culturile biologice.

    Responsabilitatea Sociala este pentru noi un proces de management prin care vrem sa contribuim la dezvoltarea unei societati durabile si performante.

    0) { if(!is_fixed) make_fix(); is_fixed = true; } oot = jQuery('#oferta_div').offset().top; if(st < oot) { if(is_fixed) un_fix(); is_fixed = false; } bmax = jQuery('#site_bottom_div').outerHeight(); if(sb < bmax) { jQuery('#oferta_filters_div').css('bottom', bmax - sb + 15 + 'px'); } } jQuery(document).ready(function() { if(isMobileWidth(1200)) jQuery(window).scroll(scrollHandler); }); function make_fix() { jQuery('#oferta_filters_div').addClass('_fixed'); left = jQuery('#oferta_div').offset().left; jQuery('#oferta_filters_div').css('left', left + 'px'); jQuery('#oferta_filters_div').css('top', 'auto'); jQuery('#oferta_filters_div').css('bottom', '10px'); jQuery('#oferta_filters_dum').css('display', 'block'); } function un_fix(where) { jQuery('#oferta_filters_div').removeClass('_fixed'); jQuery('#oferta_filters_div').css('left', 'auto'); jQuery('#oferta_filters_div').css('top', 'auto'); jQuery('#oferta_filters_div').css('bottom', 'auto'); jQuery('#oferta_filters_dum').css('display', 'none'); }

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008