LINEA BODY CARE...
StudiiAcizii grasi Omega 3 sunt eficienti
SAB are raspunsurile!
Comitetul de Consultanta Stiintifica (SAB) raspunde la cateva intrebari importante despre sanatate
Cum poate Omega-3 Salmon Oil Plus sa aiba mai multi acizi grasi omega-3 fata de alte produse, desi este prezentat in capsule mai mici?
Gratie procesului exclusiv si unic cunoscut sub numele de“Diferentierea Moleculara” suntem in masura sa concentram acizii grasi omega-3, eliminand elementelecare nu ne intereseaza!
Daca exista opt componente din familia acizilor grasiomega-3 de ce GNLD nu le-a introdus in Omega-3 Salmon Oil pana acum?
De putin timp s-a descoperit ca exista aceste opt componente,dar nu exista nicio tehnologie care sa fie in masura sa le standardizeze si sa le faca disponibile in mod identic pentrufiecare lot de produse, pana in prezent.
In ce consta “Diferentierea Moleculara”?
Diferentierea moleculara este o tehnologie utilizata pentru a selecta anumite molecule din peste, eliminand in acelasi timp moleculele nedorite.
De ce GNLD utilizeaza tonul in Omega-3 Salmon Oil Plus?
Fiecare peste are un profil diferit de acizi grasi omega-3.Tonul de obicei contine cantitati mai mari de DHA si de precursor al DHA fata de ceilalti pesti. Am introdus si sardinele si scrumbiile pentru a optimiza nivelele de acizi grasi omega-3.
De ce in Omega-3 Salmon Oil Plus au fost adaugate si sardine si scrumbii?
Sardinele si scrumbiile au un continut ridicat de EPA si din precursorul sau ETA. Din acest motiv am ales sa plecam tocmai de la sardine si de la scrumbii pentru a optimiza nivelul de acizi grasi omega-3.
Tehnologia Diferentierii moleculare nu ar putea fi folosita si pentru produsul Omega-3 Salmon Oil original?
Aceasta noua tehnologie de avangarda a Diferentierii Moleculare este utilizata pentru a extrage anumite molecule nutritionale din ton, din sardine si din scrumbii. Uleiul de somon folosit in Omega-3 Salmon Oil Plus si in Omega-3 Salmon Oil original este obtinut printr-o prelucrare la rece pentru a garanta caracterul genuin integral al uleiului de somon natural.
De ce Omega-3 Salmon Oil Plus contine mai mult DHA decat produsul original?
Ultimele cercetari tocmai demonstreaza ca DHA si acizii grasi omega-3 corelati acestuia sunt mai importanti pentru sanatatea globala decat am fi putut crede inainte.
A cata parte din acizii grasi omega-3 deriva din uleiul de somon?
Desi procesul fiecarei surse de acizi grasi omega-3 este considerat o informatie confidentiala, putem spune ca este vorba de componenta principala din produs.
Omega-3 Salmon Oil Plus are tendinta “sa se repropuna”?
Deoarece procesul de Diferentiere moleculara ne permite sa reducem moleculele nenecesare, unele dintre cele care sunt responsabile pentru mirosul si gustul puternice, multi consumatori se vor confrunta cu probleme minore de acest tip.