Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    COMERCIANTI
    Membru de 16 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    LINEA BODY CARE...

    Fitonutrienti


    TRE 750ml GNLD

     

    POLIFENOLII: PROTECTIA DE CARE AVEM NEVOIE

     

    Grupul de fitonutrienţi care oferă posibilităţi de protecţie include polifenolii. Aceştia sunt compuşi naturali conţinuţi in cantităţi importante de unele super-fructe si care au  importante  proprietăţi  de  protecţie.  Aceşti  nutrienţi  speciali  protectivi  joaca un  rol unic  in biochimia corpului,  rol pe care nici un alt nutrient nu  îl poate  juca.

    Diferite cercetări stiinţifice arata ca, atunci când aceşti polifenoli sunt absenţi sau  carenţi in dietele noastre, procesele de îmbătrânire sunt acceleraţi si cresc riscurile  pentru sănătatea noastră. Din contra, atunci când sunt din abundenta, îmbătrânirea încetineşte si sănătatea se îmbunătăţeşte.

     

     

    TRAVERSAREA BARIEREI  HEMATO-ENCEFALICE:

    Unul din aspectele unice ale polifenolilor conţinuţi  in  super-fructe este capacitatea lor  de  a  traversa  bariera  hemato-encefalic  si  de  a  intra  in  zona  creierului  pentru a proteja celulele cerebrale de eventuale deteriorări si pentru a menţine  funcţia  lor cruciala.  Fiind  unul  din  organele  cu  activitate  intensa  in  organism,  creierul  este  in mod natural  supus unui  risc mai  ridicat de  atac din partea proceselor oxidative  si infamatorii. Modificări ale  ţesutului cerebral si declinul succesiv al  funcţiei cognitive au fost de-a lungul timpului asociate conţinutului ridicat de grăsimi si zahar din dieta “industrializata”. Din contra, printr-un consum ridicat de alimente care conţin polifenoli a reieşit ca se poate inversa aceasta tendinţa, protejând creierul de acele modificări.

    Doua  studii  ştiinţifice  recente  au  făcut mai multa  lumina  in  acest  domeniu:

     Primul dintre acestea, publicat  in decembrie 2008 vine de  la Alzheimer’s Disease Research center al Karolinska  Institute din Suedia. A demonstrat ca o alimentaţie bogata in grăsimi, zahar si colesterol (după modelul dietei “industriale” moderne fast  food) conduce  la schimbări  in creier similare celor care se  întâlnesc  la pacienţii care suferă de Alzheimer.  “Toate tipurile de alimente care conţin multe grăsimi, zahar si colesterol, este posibil ca sa duca la aceleaşi consecinţe negative”, a comentat autoarea studiului Susanne Akterin. “Considerând faptul ca nu exista in realitate un tratament medicamentos eficient pentru aceasta boala teribila, prevenirea ei ar fi fără îndoiala cel mai bun lucru.”

    Al doilea studiu a arătat ca fructele bogate in polifenoli par sa ofere o protecţie contra aspectelor menţionate mai sus. In apariţia din  ianuarie 2008 a Journal of Food Science, cercetători coreeni au arătat ca unii polifenoli sunt  in măsura  sa determine o reducere a simptomelor asociate bolii Alzheimer si altor forme de dementa datorita stresului oxidativ al celulelor si ţesutului cerebral. “Studiul demonstrează ca antioxidanţii prezenţi in fructele si legumele consumate in Statele

    Unite si in Coreea au protejat neuronii de stresul oxidativ”, au conchis cercetătorii.

    Aceste studii adăuga date importante celor provenite din diferite studii precedente confirmând faptul ca polifenolii extraşi  din fructe nu numai ca ajuta la protecţia celulelor si a ţesuturilor cerebrale contra bolii Alzheimer, favorizând deci sănătatea  cognitiva, dar mai sprijină si sănătatea  inimii, a prostatei, a plămânilor si a articulaţiilor.  Iată  in cele ce urmează si alte exemple.

     

    POLIFENOLI I  SPECIFICI  SI  ACTIUNEA LOR SPECIFICA:

    RODIA

    Un studiu israelian, publicat in revista clinical nutrition, a demonstrat ca un consum zilnic de suc de rodie a fost in  măsura sa protejeze sistemul cardiovascular de îngroşarea arterelor si sa reducă oxidarea colesterolului cu minim 50%. Un studiu din 2005 publicat in american Journal of cardiology, a prezentat date care vin in sprijinul faptului ca un pahar de suc de rodie băut in fiecare zi poate îmbunătăţi circulaţia sanguina la bărbaţi şi femei care au boli coronariene.

    Puterea rodiei este legata de conţinutul in polifenoli, in special o subclasa din aceştia, nişte compuşi

    denumiţi punicalagine.

    CEAIUL VERDE

    S-a demonstrat ca polifenolii din ceaiul verde protejează celulele creierului, ale sânului si ale prostatei. Un studiu din 2007, publicat in revista current neuropharmacology,

    afirma ca familia de polifenoli din ceaiul verde, cunoscute drept catechine, si dintre acestea in special epigalocatechina 3 galat (EGCG) a arătat ca stopează leziunile neuronale cauzate microgliilor, asociate cu avansarea bolii Alzheimer.

    Un alt studiu, publicat in Journal of nutritional Biochemistry in aprilie 2008, reconfirmă importanţa catechinelor specifice care inhiba reacţiile biochimice cerebrale nedorite care duc la apariţia bolii Alzheimer.

    In publicaţia din ianuarie 2007 a Breast cancer Research este pusa in evidenta importanta polifenolilor din ceaiul verde, arătând o reducere considerabila cu 20% a riscului de cancer la sân pentru cine consuma mari cantităţi de ceai verde – confirmând ca EGCG ar f polifenolul cu cel mai mare efect.

    Un studiu din anul 2007, publicat in annals of the Royal college of surgeon,

    a demonstrat, ca pentru sănătatea prostatei, polifenolii din ceaiul verde au puterea

    de a “reduce creşterea tumorii primare si sa inhibe

    metastazele” din ţesutul prostatei.

    ACAI

    Fructele de acei de curând au întrunit consensul lumii ştiinţifice ca fiind o  sursa de puternici antioxidanţi. Detalii analitice publicate in Journal of Agricultural Food Chemistry au demonstrat ca puterea antioxidanta a acestor fructe este data de conţinutul lor in polifenoli, in special antocianine si cianidine.

     

     

    Tre, sursa bogata  in polifenoli, este o esenţa nutriţionala bioactiva – un amestec pur din trei dintre ingredientele cele mai bogate prezente in natura: Rodie, Acai si Ceai Verde.

    Fitonutrienţii prezenţi din abundenta in super-fructele din care este produs Tre se alătura Infox-ului, un amestec exclusiv din fructe închise la culoare – suc de struguri albi, afin american gigant, fructe de soc, afine roşii, coacăze negre, struguri negri, si afine negre. Acest amestec unic mai este fortificat cu alţi doi antioxidanţi puternici: resveratrol si acid alfa-lipoic. Tre  furnizează densitatea si diversitatea nutriţionala de care organismul vostru are nevoie, respectând întotdeauna proiectul naturii.

     

    VALORILE NUTRITIONALE ALE LUI TRE

    Resveratrol cuantificat in 500mcg.

    1 uncie* de TRE are un conţinut de resveratrol care echivalează cu 1-2 pahare de vin roşu.

    Acidul alfa-lipoic cuantificat in 20mg.

    1 uncie* de TRE are un conţinut de acid alfa-lipoic care echivalează cu mai bine de 180g de spanac!

    Valoarea ORAC calculata in 750 TE pe uncie.

    Mai bine de 3 ori si jumătate puterea antioxidanta a sucului de portocale!

     

    POLIFENOLII DIN FRUCTELE CU BACE (BOBITE)

    Fructele cu bobite închise la culoare sunt de mult timp cunoscute ca fiind printre cele mai bune alimente din punct de vedere al protecţiei. Familia polifenolilor din care fac parte favonoidele si antocianinele care sunt prezente in afinele si coacăzele negre, s-a demonstrat printru-un studiu publicat in august 2007 in Journal of nutrition, ca sunt de mare ajutor in lupta contra inflamaţiei cronice si a bolilor legate de aceasta cum ar fi diabet, boli neurodegenerative si unele tipuri de cancer.

    Revista medicala Free Radical Biology and Medicine a arătat ca favonoidele conţinute in

    afinul american gigant nu doar aveau un rol de protecţie pentru ţesutul cerebral, dar ajutau si la

    funcţia memoriei .

    Fructele de soc au demonstrat ca au proprietaţi antivirale pe lângă capacitatea de a întării

    sistemul imunitar. Afinele roşii conţin un alt grup de polifenoli cunoscute sub numele de proantocianine. Tocmai acestea din urma au fost asociate capacitaţii afinelor roşii, de a reduce infecţiile cailor urinare.

    POLIFENOLII DIN STRUGURI NEGRI

    Polifenolii din strugurii negrii includ favonoide, antocianine, catechine si resveratrol. In publicaţia din octombrie 2005 a Journal of nutrition se arata ca polifenolii din strugurii negri sunt legaţi strâns de sănătatea inimii.

     Publicaţia din luna martie 2008 a agriculture Research arata ca strugurii negri ajuta pe

    bolnavii de diabet de tip 1.

     De asemenea in revista nutrition se declara ca strugurii roşii pot reduce îmbătrânirea creierului.

    Resveratrolul, este “steaua” polifenolilor conţinuţi in strugurii negri, a fost asociat sănătăţii inimii,

     protecţiei sănătăţii cognitive, reducerii greutăţii si încetinirii sau inversării unor procese de îmbătrânire pe lângă prelungirea duratei vieţii.

    ORIGINI STRAVECHI

    Combinând străvechile cunoştinţe din zona Mediteranei, din Amazonia si din Orient s-a născut Tre,formulat pe o baza de Rodie, Acai si Ceai verde. Din cele mai îndepărtate colturi ale lumii, aceste ingrediente incredibile poarta cu ele bogate tradiţii de sănătate.

    RODIA: cunoscuta ca si fructul miraculos al Mediteranei, rodia a fost printre primele plante cultivate de către oameni acum mai bine de 4000 de ani. Venerata de culturile antice, rodia era considerata un fruct al zeilor, si era asociata naşterii si vieţii eterne.

    Ca simbol de adeziune la principii morale, rodia a fost citata in Vechiul Testament din Biblie (cărţile Exodului si ale Regilor) si a înfrumuseţat mormintele egiptene. De secole, legătura sa  cu sănătatea  si  vitalitatea  a  dus  la  poziţionarea  unei imagini  cu  o  rodie  pe  stema Royal college  of Physicians (Regatul Unit), unde este prezenta si in ziua de astăzi.

    ACAI: din câmpiile aluvionare din Brazilia, trăgându-si seva din  pamântul  hrănitor  al  Amazoniei,  fructele  de  Acai  fac parte din cultura oamenilor de mii de ani. Timp de secole, triburile indigene, inclusiv cele Amazoniene, au folosit aceste fructe pentru a creste energia,  forţa  si  vitalitatea. Legendele locale descriu puterile  incredibile de  întărire si se vindecare ale fructelor de Acai, atunci când războinicii mâncau aceste fructe înainte si după bătălie. Nu trebuie sa ne miram ca timp de sute de ani, planta de acai a fost numita “arborele vieţii”.

    CEAIUL VERDE: Recunoscut ca un ingredient miraculos si datator de sănătate din orient, ceaiul face parte din cultura umana de circa 5000 ani. A fost folosit si s-a scris despre el pentru prima data  in 2750 A.C.. A  fost  folosit ca si ceai ceremonial si ca planta medicinala. In culturile antice ceaiul verde era considerat ca având puteri unice care acţionau pe căile energetice ale corpului,protejând persoanele de forţele râului si promovând o viata îndelungata si liniştită. Se credea ca energia, atenţia, luciditatea mentala si înţelepciunea ar efectele benefice date de acest ceai.

     



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008