Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    CANISA DE LUPI ...

    Despre noi


    CAnisa de Lupi Albi

    Canisa de Lupi Albi ! RARITATE !!!
    Avem pui de lupi albi, RARITATE IN LUME !!! INSCRIETI-VA pe ***** , sa aveti siguranta ca veti fi pe lista !

    Canisa de LUPI ALBI detine 8 exemplare (4 masculi-4 femele) in proprietate si alte 7 exemplare (2 masculi si 5 femele) in co-proprietate, exemplarele fiind importate din Austria, Franta, Belgia, Germania, Cehia, etc., din cele mai mari canise din Europa !
    Puii sunt rezervati DOAR pe baza de contract, pretul fiind de cateva ori mai mic decat in Occident, unde se vand cu preturi intre 1000-2500 Euro.
    In Romania pretul incepe de la 290 Euro pentru puii cu par scurt, in care sunt incluse deparazitarea, rapelul la deparazitare, primul vaccin, solutie pentru dezinfectarea viitorului camin, carnet de sanatate, pachetul de drum (mancare pentru cateva zile), adresiera (un breloc in care sunt datele d-voastra, in cazul in care se pierde catzelul), jucarioare, castronase, cd-uri cu cursuri pentru predresaj si paza, lesa si zgarda .
    Pentru puii cu parul lung (de la Flo, Ita sau Sue) pretul este de 390 Euro, cu aceleasi conditii ca mai inainte !
    Toti cainii din canisa noastra au pedigree !!!

    Daca sunteti decis, cititi contractul de rezervare ( http://***** ). Daca nu sunt obiectii majore la contract ( tin foarte mult ca viitorii proprietari sa le ofere conditii optime, sa nu-i priponeasca, sa nu-i duca la luptele de caini, etc. - mai multe in contract), ne putem intalni sa semnam contractul sau il timiteti prin e-mail sau posta, dupa ce il completati.
    Daca sunteti din Bucuresti sau aveti drum prin Bucuresti, va asteptam sa treceti pe la noi pentru a vedea cainii din canisa noastra. Datele de contact le gasiti aici :

    Toate detaliile insotite de poze le gasiti pe site-ul nostru, ***** .



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008