Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    MEDING S.R.L.

    Despre noi


    Bine ati venit pe sit-ul companiei noastre

    Firma MEDING din Timisoara, formata dintr-o echipa tanara si dinamica, vine in intampinarea clientilor, persoane fizice si juridice, oferind un ajutor considerabil in majoritatea sferelor de activitate.

    Rezolvarea unor probleme cu cel mai mic efort financiar si de energie, intelegerea corecta a legislatiei si a noutatilor legislative, depind de alegerea dumneavoastra, decizie pe care noi o consideram esentiala.

    Solutiile noastre sunt apte sa va procure un avantaj net intr-o piata destul de complexa si dificila si inseamna atat consultanta si intermediere pe probleme juridice si fiscale cat si servicii de contabilitate completa, propunandu-ne sa reactionam cat mai rapid si eficient la orice cerere, sa facilitam clientilor atingerea scopurilor cu consum minim de timp si bani.

    Suntem capabili sa va oferim servicii personalizate in functie de nevoile dvs. si suntem constienti ca fiecare client castigat devine un partener pretios intr-o echipa formata din toti ceilalti clienti ai nostri.

    Avem abilitatea de a identifica oportunitatile de afaceri in randul clientilor nostri care isi pot oferi servicii reciproce fara a atinge in mod negativ avantajele lor.

    Va oferim in cele ce urmeaza o privire de ansamblu asupra serviciilor pe care MEDING le poate oferi Companiilor si Persoanelor fizice, oamenilor de afaceri in general.

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008