Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    S.C.TICA&GAB TR...

    Despre noi


    EFECTUAM SERVICII BEBY-SITTING (BONA)

    baby-sityter( bona)
    Baby sitter sau bona, echivalentul romanesc al termenului englezesc, este persoana care este lasata cateva ore pe zi cu copilul, pentru a avea grija de el, atunci cand parintii pleaca de acasa.
    Calitatea cea mai importanta a unui baby-sitter este caracterul lui/ei. Trebuie sa fie o persoana responsabila si afectuoasa, sa se poata descurca bland, dar ferm cu copilul. Sa stie sa se comporte cu copilul astfel incat sa-l poata tine sub control fara bataie sau asprime. Sa fie cinstita, intelegatoare si sensibila.
    Trebuie sa fie comunicativa, atat cu parintii cat si cu copilul; sa stie de asemenea cat si cum sa-l lase pe copil sa se socializeze cu persoanele din jurul lui; sa fie o persoana educata.
    Varsta bonei are mai putina importanta deoarece ste vorba de maturitatea personalitatii si-a comportamentului, mai mult decat cea a anilor.
    Aceasta noua meserie ofera ajutor parintelui in educare si ingrijire; nu este un inlocuitor pentru parinte.
    Ca mama nu este deloc usor sa iti incredintezi copilul unei alte persoane. Dar atunci cand esti nevoit sa faci acest lucru cel mai bine e sa gasesti o persoana potrivita.nici din punctul de vedere al unui tata lucrurile nu stau mai bine de aceia alegerea corecta a unei persoane care sa aiba grija de copil este o algere grea persoana aleasa trebuie sa corespunda din toate punctele de vedere asteptarilor dumneavoastra si ale copilului dumneavoastra.
    noi te putem ajuta! Pentru ca tu si copilul tau sa fiti multumiti, fericiti si in siguranta.
    Servicii oferite
    Supravegherea copiilului
    Pregatirea hranei
    Hranirea propiuzisa
    Mic menaj in camera copilului
    Schibat copilul de hanute scutece pampers etc
    Spalat calcat hainutele copilului
    Plimbat in aer liber
    Supravegeat la joaca


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008