Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    DISTRIBUITOR IN...

    INGRIJIRE PERSONALA


    Forever Hand Sanitizer

     Doriţi în orice clipă să apăraţi cât mai bine sănătatea voastră şi a familiei voastre, însă, nu trebuie să uitaţi că duşmanii cei mai redutabili sunt cei pe care nu-i puteţi vedea.

     Sunteţi o familie extrem de activă, gata oricând să stabilească o mulţime de contacte... cu multă lume, însă… şi cu o multitudine de microbi!

     Forever Hand Sanitizer ™ cu Aloe vera şi miere de albine este special  conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi.

     Acest produs conţine gel stabilizat de Aloe vera cu efect  calmant şi miere de albine cu efect hidratant, pentru a curăţa, dezinfecta, catifela şi hidrata pielea. Ca să nu mai vorbim despre mirosul său plăcut de lămâie şi lavandă, care este de-a dreptul încântător!

      Flaconul conţine circa 60 ml de produs şi are o formă ideală, pentru a-l putea avea la îndemână, oriunde şi oricând!

      Hai să spunem lucrurilor pe nume! Fiind atât de activi, nu prea aveţi cum să evitaţi potenţiale contacte microbiene, însă oricine poate scăpa rapid şi sigur de microbi prin folosirea Forever Hand Sanitizer™.

     Fiţi liniştiţi de-acum, o sticluţă mică vă scapă  de toate aceste griji!

     Folosiţi Forever Hand Sanitizer™ şi totul va fi bine!



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008