Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    EXCLUSIV EXPERT
    IMPORTATORI
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    EXCLUSIV EXPERT

    Noutati


    Mobila si mobilier living

    Va prezentam noua colectie de mobila si mobilier : mobila, mobilier clasic, mobilier modern, mobila clasica, mobila moderna pentru living-room ( biblioteci ), dining-room ( spatii de servit masa ), dormitoare, home-office ( birouri ), mobilier de hol, mese extensibile de living, masute cafea, mobilier pentru hoteluri, mobilier pentru restaurante, garderobe, noptiere, paturi matrimoniale, accesorii pentru mobilier, sisteme de iluminal etc.

    Biblioteca in stil clasic, cu fronturi din lemn masiv de fag si carcasa din panouri furniruite cu furnir din stejar, in finisaj lucios.

    Living modular, in stil clasic , cu influente coloniale, cu fronturi din lemn masiv de arin si carcasa din panouri furniruite cu furnir din lemn de arin in finisaj lacuit cu lac mat.

    Sufragerie in stil clasic , cu fronturi din lemn masiv de arin si carcasa din panouri furniruite cu furnir din lemn de cires, in finisaj lacuit lucios.

    Ansamblu mobilier birou in stil clasic, cu fronturi din lemn masiv de arin si carcasa din panouri furniruite cu furnir din cires. Finisarea este cu pori inchisi, in acest fel suprafata este lucioasa.

    Partea de lemn masiv este baituita si lacuita iar furnirul este tratat pentru obtinerea finisajului final.

    Fronturile sunt din lemn masiv, iar compartimentarile interioare din panouri laminate.

    Pentru colectia completa si detalii va rugam accesati:

    http://*****

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008