Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    PHEBUS AGENCY -...

    SERVICII


    Servicii

    Invitatii
    Spune-mi cum inviti si-ti voi spune cine esti. Protocol, creativitate sau umor. In zilele noastre totul este permis. De la ravasul clasic pana la cartoanele imprimate si personalizate. Invitatiile sunt vestitorii hotararii pe care ati luat-o si, alaturi de textul ales, cardurile pentru mese si eventualele meniuri calauzesc pasii invitatilor spre bucuria cuplului.


    Restaurante
    Alegerea salii de petrecere trebuie facuta cu mare grija. Puteti opta pentru sali mici sau spatii generoase, in functie de preferinte, numar de invitati sau buget disponibil. Tineti cont de prima impresie cand ati vizitat sala, dar si de functionalitatea ei: ringul de dans, aranjarea meselor, spatiul pentru formatie sau DJ, intrarea, aerul conditionat/incalzirea etc. Discutati toate aceste aspecte inainte de plata avansului si, daca sunteti indecisi, vizitati sala in timpul unei nunti/petreceri.


    Decoratiuni cu baloane
    Pentru sala de petrecere avem decoratiuni cu baloane. Un aranjament elegant de baloane creaza intotdeauna o atmosfera deosebita in orice locatie. Baloanele, prin insasi prezenta lor aduc o nota de veselie. In culori vii sau pale, calde sau reci, imbinate subtil cu alte tipuri de aranjamente, baloanele personalizeaza restaurantul, terasa, sala unde se desfasoara petrecerea.


    Aranjamente de scaune
    Aranjamentele de scaune sunt realizate cu huse albe si esarfe de diferite culori, imbinate, optional, cu diferite flori.


    Aranjamente florale
    Florile, simbol al dragostei si puritatii. Totul se umple de viata si frumusete, acolo unde ajung: pe masini, in biserica, pe mesele mirilor si ale invitatilor. In bratele miresei si ale nasei.


    Filmari video
    Desfasurarea nuntii va ramane imortalizata si veti putea retrai, ori de cate ori veti vedea inregistrarea, cele mai importante momente din ziua casatoriei. Va stau la dispozitie cameramani cu experienta si fiti siguri ca nu le vor scapa momentele deosebite, importante sau amuzante ale nuntii.


    Fotografii
    Pentru a opri timpul si a imortaliza imaginea fericirii este preferabil sa apelati la fotografi profesionisti. Portofoliile deosebite de fotografii din domeniul nuntilor si nu numai sunt marturia experientei fotografilor si a calitatii serviciilor.


    Sonorizare
    Indiferent de locatia unde se desfasoara petrecerea, un DJ cu experienta, alaturi de o impresionanta colectie de melodii poate impaca gusturile prin imbinarea subtila a diferitelor ritmuri muzicale. De asemenea, atmosfera este intregita printr-o sonorizare adecvata, adaptata volumului salii si solicitarilor clientului.
    Pentru alte preferinte, puteti apela la serviciile unor formatii si artisti renumiti care pot crea o noapte deosebita si de neuitat.


     


    Coafura si machiaj
    Pentru a fi cea mai frumoasa, trebuie sa va scoateti in evidenta atuurile. Nu trebuie sa neglijati nici un detaliu si nici sa-l amanati. In ajunul casatoriei, o sedinta de masaj este binevenita pentru a alunga stresul. Rasfatati mainile si picioarele printr-o sedinta de manechiura si pedichiura. Lasati parul sa se bucure de serviciile unei bune coafeze, care adora sa-si exprime creativitatea coafand tinerele mirese. In plus, ele cunosc toate secretele pentru a face o coafura sa tina mai mult, de dimineata pana seara…
    Sa nu uitam chipul… Veti fi si mai stralucitoare daca va veti incredinta machiajul unui estetician.



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008