Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    MATERIALE CONST...

    Noutati


    Cum se monteaza vata bazaltica

    Cum se monteaza vata bazaltica? Printr-un procedeu simplu, aproape cu nimic diferit de montajul polistirenului. Cu ceva atentie, o mistrie si un cancioc, o poti face singur!

    Unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie sa fii atent este faptul ca vata bazaltica nu trebuie sa aiba contact cu solul (cu atat mai putin sa fie ingropata in sol! Subliniem: vata bazaltica nu se poate folosi la termoizolarea subterana, a zidurilor demisolului, pivnitei etc.!). Primul rand de vata se pune undeva la 30-40 cm departare de pamant. Primul rand se monteaza pe  un profil de soclu, prins cu dibluri de fatada.

    Pe placa izolatoare se aplica mortar adeziv,  in cordon perimetral, precum si 5 turte in interiorul acestuia, apoi placa se lipeste pe zid, prin presare usoara, uniform aplicata asupra intregii suprafete a placii de vata. Ancorarea se face cu dibluri cu rozeta, cu cui metalic, cu suplimentarea acestora in zona colturilor.

    Montajul placilor incepe cu sirul din profilul de soclu si se face in rinduri orizontale, unul deasupra celuilalt, evitind formarea unor rosturi pe verticala. Orizonalitatea se pastreaza cu ajutorul unei sfori intinse imediat sub capatul de sus al placilor, dintr-o parte in cealalta a randului de vata.

    In zona muchiilor (glafuri verticale sau orizontale, de pilda), se monteaza un profil de colt cu plasa de armare.

    Dupa intarirea mortarului de lipire, pe placile din vata se aplica un mortar adeziv de armare, in care se lipeste, prin apasare cu gletiera, plasa de armare, din fibra de sticla. Ulterior se mai aplica un strat de mortar. Atentie, suprapunera plaselor de armare se face pe cel putin 10 cm!

    Ca ultim strat, inainte de tencuiala decorativa, se aplica un grund.

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008