Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    ROMRADIATOARE S...

    Despre noi


    Romradiatoare-prezentarea companiei

    SC ROMRADIATOARE SA este un furnizor specializat de schimbatoare de caldura pentru producatorii de echipamente originale si pentru alti clienti cu inalte competente tehnologice.

    Atuul nostru consta in capabilitatile dovedite de proiectare si cercetare-dezvoltare, in know-how-ul tehnologic dezvoltat de-a lungul a peste 80 de ani de existenta, precum si in flexibilitatea liniilor noastre de productie.

    DETINEM INALTE COMPETENTE TEHNOLOGICE

     

    Dotarea tehnologica a societatii noastre permite dezvoltarea de sisteme de racire integrate precum si de structuri metalice complexe.

    In ultimii trei ani am investit peste 6 milioane € in modernizarea fabricii si a tehnologiilor de productie.

    ROMRADIATOARE are 19 patente inregistrate pentru diverse inovatii de produs si de proces in domeniul schimbului termic si al utilajelor de productie specifice.

    SUNTEM ORIENTATI CATRE CALITATE
     
    Procesele de management si produsele noastre sunt certificate in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001:2008 si ISO TS 16949:2002 (standard specific industriei auto)
    Suntem in procesul de obtinere a certificarii ISO 14001:2005 (standard de mediu) - martie 2010 

     

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008