Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    SENZA SOLARIS

    Despre noi


    Extensii la PAR -in doar 2 ore ai parul lung

    Extensiile pot atrage multe priviri si darui in acelasi timp,o adiere de lumina si personalitate imposibil de obtinut in alt mod.

    Din pacate, parul nostru nu este asa cum am visa : praful, poluarea orasului au un efect negativ asupra parului nostru impiedicand ajungerea lui la un par lung si frumos, ar trebui sa  asteptam mult timp, chiar ani de zile...il vrem lung si voluminos, in schimb el nu este asa.

    Acum putem opta pentru un joc de culoare si contraste,lungime si volumul dorit aplicand extensiile de par de diferite tipuri.

    Multumita tehnicii de aplicare ale extensiilor, azi, orice femeie poate avea parul la care a visat cu doar cateva ore pierdute. Pentru toate tipurile de extensii parul este natural, atat de natural incat nu se va observa nici un fel de diferenta intre parul dumneavoastra si extensii, fiind posibila vopsirea, coafarea si spalarea lor, spre deosebire de cele sintetice care au aspect de par de papusa nefiind posibila vopsirea si aranjarea lor.

    Costurile pentru obtinerea si aplicarea extensiilor sunt mici, in comparatie cu efectele pe care acestea le ofera.
    Culorile si tipurile de extensii va stau mereu la dispozitie.

     

    Procesul de extensii de par a provocat o revolutie completa in domeniul coafurilor profesionale. Acest sistem simplu de a adauga sau de a da volum parului s-a raspandit in intreaga lume.

    Ti-ai fi imaginat vreodata sa poti avea un par lung minunat in mai putin de 2 ore?

     

    Si asta nu este tot!

     

    Extensiile de par inseamna mai mult: moda se schimba in fiecare an dar nu si necesitatea de a avea un par superb.



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008