Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 15 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    SC ALEXANDER SR...

    Galerie foto


    Produse folosite de noi

    DEZINSECTIE
    Lucrarile de dezinsectie se vor face prin stropire (pulverizre), iar pentru eficenta maxima se vor repeat dupa o perioada de 14-21 zile la unele produse.

    Produse folosite:
    SUPERPARASECT (Romania)
    - produsul prezinta mirosuri specifice si se foloseste pentru toate speciile de insecte.Dupa 15-30 de minute de la contactul cu solutia se instaleaza fenomenul mortaliatate cu effect lent 100% in 60 de minute
    K-OTHRINE ( Franta) - insecticide cu spectru larg de actiune destinat combaterii insectelor daunatoare.In functie de temperature, are rementa de 3-6 luni.
    SANIVOS (Romania) - produsul este un insecticid de sos, de culoarea coniacului, ce distruge 80% din gandacii de bucatarie.Se recomanda in spatii inchise cu remanenta la 14 zile
    SOLFAC (Germania) - produs ce actioneaza foarte mult in combaterea insectelor zburatoare si taratoare, incluzand: gandaci, furnici, muste, tantari, si plosnite.
    CRAKDOWN (Franta) - produsul nu este corozivsi este stabil la lumina si la caldura.Actioneaza rapid in combaterea insectelor zburatoare.
    DIACAP (Elvetia) - produs sub forma de microcapsule destinat combaterii gandacilor de bucatarie, inclusive pleosnitelor.Are remenenta 3 luni.

    DEZINFECTIE
    Lucrarile de dezinfectie se realizeaza prin pulverizare si se repeat pentru o maxima eficienta dupa o perioada de 21 de zile.
       Produse folosite:
    DESOGEN (Elvetia)
    - produs de exceptie care absoarbe mirosurile neplacute, are effect de detergent, spala suprafetele cu care ajunge in contact si inlatura mustele, furnicile si tantarii. Substanta este prietenoasa cu mediul, este biodegradabila 100%, nu distruge utilajele, nu este coroziva si creeaza o mare economie de timp.Dezinfectantele distrug hepatita B in 30 de secunde, eficienta incredibila, fata de cloramina ce realizaeaza acest lucru in 3 saptamani de carantina.Produsul distruge virusi, bacterii, ciuperci, mucozitati, alti agenti patogeni, chiar si igrasia.

    DERATIZARE
    Deratizarea se face in mod concentric de la exterior spre interior pentru a impiedica migrarea rozatoarelor spre exterior.
       Cuprindere tuturor obiectivelor se va face in mod progresiv in functie de conditiile de temperature ale mediului exterior.
       Tratamentele suplimentare vor putea fi executate pentru fiecare caz in parte in functie de nivelul de infestare constatata.

    Produse folosite:
    LANIRAT ( Elvetia)
    - produs original format din boabe de cereale cu 0.005% Bromadialone, se va amplasa pe chese
    BARAKI ( Franta) - produs original ce contine 0.0025% Diphethialone, se va amplasa in locuri umede si in canalizari ancorate cu sarma.
    RATILAN (Elvetia) - produs original ce contine 1% Coumachlor, se va amplasa prin prafuirea galeriilor si a tablourilor electrice
    FILITOX ( Turcia) - 0.0375% Warfarin, momeala raticida pe baza de boabe de cereale
    BAYGON EC 20 ( Germania) - produs original ce contine Propuxur 0.05%, se foloseste ca momeala insecticida


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008