ANA INTERMED CO...
Ultimile Lucrari Executate pe timp de CrizaGratar Restaurant cu Cos Special
Candva un tanar Inginer in Constructii Civile , m-a certat si luat in Batjocura , Ca ce este un cos Special ? si ca acum in Era Calculatoarelor , pt el dureaza cinci Minute sa-mi faca o Diagrama a unui cos profesional .
Am inteles atunci cat de Putin Stie real ce se intampla intr-un Restaurant si ce Probleme reale intampina un Grataragiu . Nu Stia Saracul , Cat de Periculoasa este Grasimea amestecata cu Fum in Urma Coacerii unei Fripturi Lucrata in Baituri dar si cu ce viteza se acumuleaza pe Peretii Gratarului aceea Pasta vascoasa de amestec Fum Grasime care se auto aprinde , cade pe Produse sau mai rau , Opareste Grataragiul , nu vorbesc de Incendii . Duceti-va la Brotacei in Intersectie si Vedeti intr-un an de zile de cate 18 ori au venit pompieri . Puteti intreba pe la Chioscuri ...Cine a luat foc si de cate ori . Basme nu Sunt .
Plamanul unui Gratar este Cosul Zidirea in Trepte este Total Gresita a Cosului , Dimensionarea lui la Evacuare are un calcul Precis *****re observ ca nu se mai stie ... Multi Zidari au Devenit specialisti in Cuptoare si mai imi dau si Telefon si vorbesc la misto , sau sunt naivi cerandu-mi informatii detaliate prezentandu-se ca si Clienti din alte Localitati . De la Bunici meseria s-a lasat Mostenire , am sa scriu o carte , am inceput-o deja dar nu-i momentul sa o pun pe Piata . Nu vad inclinatia Tinerilor in a citi , in a invata o meserie , in a avea un dram de Rabdare si tot asa ....
O Venii Vremea ...
Cu Stima Marius