Cuptor Pizza Functionabil Portabil Zona Perla Mamaia . Lucrare Mixta Calota Prelungita , cu Focalizare Calorica Bine Calculata zona Centrala . Executat din Caramida ROMANEASCA inclusiv baza de ardere . Contrar SFATURILOR EXPERTILOR . Traiasca TzESTUL ROMANESC ca pana acum nu ne-au confectionat Italieni si Arabii si Nici altii Cuptoarele , Care zic ca ce este al lor este cel mai Bun . Sa afle si ei ca mai stim si noi Meserie si ca o sa ne invatam Copii ce Inseamna Dragostea de Munca , cum am invatat noi de la Bunici asa o sa predam mai departe . Cred ca a venit Momentul sa ne Luam Tara inapoi si sa vorbim Adevarul ... Fiecare pe Bransa Lui si Fara Rasete ca va Ajunge Rasul pe Voi si pe Nepoti , ca de aceea suntem Unde Suntem ... Priviti in jurul Vostru si Vedeti daca Va Place . Mie Gata Imi Ajunge . In Toate Postarile o sa Scriu Ce Simt si ce Vad . Nimeni Nu Va da de Mancare si nu cred Ca suntem Mai Prosti ca Altii . Dincontra , am avut Prea Mult Bun Simt ....Noi Romanii .
Hai La Munca Reala , Chiar Nu Vedem ca pe banii Nostrii ne Distrugem Copii si Viata ??? Acceptand Ideile Altora ? Cand Ati Incercat Ultima Data sa Indreptati ce Nu Va Place ??? Puteti Incepe De Acum . Eu Am Inceput .
Secretele de Functionare ale unui Bun Cuptor ... in Primul Rand , Sa Stea in Picioare , Sa nu Crape la Coacere , Sa Mentina Temperatura , Sa Nu Consume Lemne Aiurea , Sa Focalizeze pe Raza de Locatie Temperatura de Coacere , Sa poata fi Folosit la Mai multe Preparate Si Cel Mai Important in cazul Chiriasilor , cand se Supara Proprietarul sa–l Poti transporta la alta Locatie CUPTORUL .
Meseria din Familie nu se Uita . Ii rog pe cei reticenti la Aspectul Ardere Coacere sa Vorbeasca cu Proprietarul Cuptorului ....Rentabilitatea la Consum Ardere Calorica ,, Sa Viziteze Cuptorul .. Cu Stima Un Cosar Teracotar Grataragiu ... Cum Vreti Sa-mi Spuneti .
Cu Stima Marius