Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    SIEBEN ART CONC...

    Despre noi


    Prezentare Sieben Art Concept

    SIEBEN ART CONCEPT este o firma specializata in servicii de Proiectare, Consultanta si Management, in domeniul Instalatiilor Pentru Constructii.

    SIEBEN ART CONCEPT are scopul de a oferi clientilor sai servicii de cea mai buna calitate intr-o maniera profesionala, inovatoare si eficienta din punct de vedere tehnic, energetic si financiar, construind o relatie bazata pe incredere.

    SIEBEN ART CONCEPT are experienta vasta in domeniul instalatiilor pentru constructii, avand in portofoliu numeroase proiecte de inginerie civila.

    Fundamentul:
    SIEBEN ART CONCEPT este o organizatie profesionala puternica avand ca obiectiv excelenta, care lucreaza la standarde internationale si costuri competitive.

    Viziunea SIEBEN ART CONCEPT
    prin reputatie, oferta personalizata, comunicare si investitie in oameni, dorim sa ajungem in pozitia de lider in Romania in domeniul ingineriei civile si sa ne extindem dezvoltarea pe piata internationala

    Politica SIEBEN ART CONCEPT este orientata catre client, actiunile desfasurate de noi urmaresc satisfacerea cerintelor si anticiparea nevoilor acestuia. Modul in care abordam orice lucrare are in centru beneficiul clientului.

    Politica de dezvoltare a firmei:
    prin inovatie, oferim solutii eficiente financiar si energetic.

    SIEBEN ART CONCEPT se implica pentru respectarea prevederilor si Normelor Europene precum si ale autoritatilor din Romania, in elaborarea proiectelor utilizand solutii eficiente energetic si energii regenerabile.



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008