Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SIVEL SCIENTIFIC SRL
    IMPORTATORI
    Membru de 16 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    SIVEL SCIENTIFI...

    Produse Medicale


    DISPALCO

    DISPALCO

     

    Solutia profesionala pentru dezinfectarea optima a mainilor

     

     
    Majoritatea bolilor cauzate de bacterii sunt transmise prin intermediul mainilor. De aceea o buna igiena a mainilor este partea esentiala din orice program de prevenire.

     

       Pentru ingirjirea si igiena mainilor este necesar sa folositi produse adecvatepentru dezinfectarea acestora. Dar, in acelasi timp este foarte importanta doza si eficienta dezinfectantului folosit.

       Produsele Dispalco satisfac chiar si cele mai inalte standarde si ofera o igiena desavarsita in mediul de lucru.

       Este creat pentru a verifica mereu dozarea corecta – fara a fi necesara atingerea dispozitivului. Dispenserul foloseste un dezinfectant lichid care actioneaza rapid si mult mai eficient decat un gel. Mai mult, lichidul asigura o toleranta optima pentru piele.

       Dispenserul dimensiuni: 125x130x200 mm poate fi montat pe perete sau pe alte suprafete la temperaturi cuprinse intre 0 - 40°C.

     Dispenserul a fost special creat pentru a avea un consum redus de energie. Versiunea A functioneaza cu 8 baterii tip AA, timpul aproximat este utilizare a acestor baterii este de 2 ani sau 13.000 de doze 3 ml . Versiunea B functioneaza cu cu un adaptor 12 VDC 0,5 mA.

     Dispenserul are o rezerva de dezinfectant de 500 ml. La fiecare 0,5 ml, volumul dozei poate fi modificat intre 1 ml si 4 ml. Volumul este determinat printr-o combinatie de comutatoare DIP pe care le are acest dispenser. Senzorul IR detecteaza prezenta mainii la o distanta de 5 cm + 3 cm / - 3 cm . Dupa detectare urmeaza o pauza scurta, pentru ca mana sa fie complet sub aparat.

      
    Lichidul din dispenserul Dispalco este pe baza de alcool care – fara a folosi apa – curata si indeparteaza micro- organismele de pe piele.
    Acest lichid actioneaza rapid, eficient si are o actiune revigoranta asupra pielii.

     

       Lichidul folosit de dispenser este fara parfum si incolor. Acesta contine: isopropyl alcohol, aqua apa , D-panthenol, propulene, glycol si glicerina. Dezinfectantul este disponibil in cartuse de 500 ml si se foloseste numai impreuna cu dispenserul Dispalco.

       Lichidul Dispalco se foloseste oriunde este esentiala o buna igiena: institutii de sanatate, chirurgie, laboratoare, alte tipuri de cabinete medicale, in brutarii, macelarii, industria alimentara, etc. In final Dispalco se poate folosi in orice mediu ambiental unde exista un risc ridicat de contactare a infectiilor microbiene sau bacteriene .

       Lichidul din rezerva Dispalco asigura o dezinfectare a mainilor fara a folosi si apa. Folositi acest lichid nedizolvat si frictionati mainile timp de 30 de secunde. Evitati contactul cu ochii si nu il lasati la indemana copiilor. Dezinfectantul poate fi pastrat in ambalajul sigilat timp de 30 de luni la temperatura camerei.

    Beneficii:

    1.       Datorita compozitiei, dezinfectantul actioneaza de 2 ori mai repede decat un gel demonstrat stiintific .

    2.       Ingredientele sale cum ar fi glicerina si D-panthenonul, previn uscarea pielii si asigura toleranta optima pentru piele.

    3.       Acest lichid a fost creat in conformitate cu standardele HACCP si nu are efecte negative asupra alimentelor.

    4.       Compozitia pe baza de alcool da o senzatie racoritoare si are o actiune antibacteriana.

       Lichidul Dispalco este un produs cosmetic si nu un dezinfectant in sensul de medicament.

       In cazul in care inghititi lichidul Dispalco, consultati un medic cat mai repede posibil si aratati eticheta substantei inghitite. Daca produsul vine in contact cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. Consultati medicul daca o senzatie de arsura persista.

       Dispenserul a fost creat cu un senzor de inalta tehnologie. De aceea va puteti dezinfecta mainile fara ca macar sa atingeti dispenserul deci elimina posibilitatea contactarii de infectii periculoase .

     

       Dispenserul este in conformitate cu standardele HACCP. Acesta garanteaza atat siguranta cat si calitate. Dispalco indeplineste intru-totul standardele HACCP Hazard Analysis Critical Control Points .

       Standardele Haccp dau o importanta deosebita sistemului pentru igienizarea mainilor. Dispenserul Dispalco indeplineste standardele HACCP datorita sistemului “ fara atingere”. Nu exista nici un fel de contact cu acest dispenser. Mai mult, lichidul Dispalco contine 70% isopropanol si de aceea este echivalent cu produsele ce indeplinesc standardele EN1500.







    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008