Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    TOTAL ELECTRO I...

    MENTENANTA


    MENTENANTA

                         

                       Mentenanţă

            Societatea TOTAL ELECTRO INSTAL SRL oferă servicii de mentenanţă şi service,  cu personal specializa. Operaţiunile de service şi mentenanţă executate de societatea noastră includ:

                                         Mentenanţă (întreţinere) preventivă 

            Activităţile de întreţinere preventivă se efectuează pe bază de contract. Aceste operaţii asigură funcţionarea continuă a fluxului de producţie, la parametrii nominali. Pentru utilajele aflate sub contract de service firma TOTAL ELECTRO INSTAL asigură stocul necesar de piese .

            Obiectivul nostru este de a ne ajuta clienţii să-şi mărească rata profitului, prin reducerea costurilor determinate de opriri accidentale ale utilajelor şi să îmbunătăţească calitatea produselor, oferind servicii de calitate în domeniul mentenanţei industriale.

            În mentenanţa predictivă, parte a mentenanţei preventive, starea echipamentului determină nevoia de service şi nu neaparat intervalele de timp. Această abordare poate determina o economie importantă de timp şi resurse, deoarece ne permite să corectăm problema înainte ca echipamentul să se defecteze.

                                                  De ce mentenanţă predictivă?

            Mentenanţa predictivă evaluează starea echipamentului printr-o monitorizare periodică (off-line) sau continuă (on-line). Obiectivul final al mentenanţei predictive este executarea lucrărilor de mentenanţă "la momentul oportun”, înainte ca echipamentul respectiv să se deterioreze în timpul producţiei. Mentenanţa programată presupune intervenţii regulate asupra echipamentelor, de multe ori fără a raspunde unei nevoi urgente şi presupune un mare volum de muncă, fiind costisitoare şi ineficientă în identificarea problemelor care intervin între reviziile programate. În cazul mentenanţei predictive, verificările sunt realizate în timpul functionării echipamentelor, minimalizând întreruperile activităţilor curente.

                                               Avantajele mentenanţei predictive:

    1.  Reducerea numărului de opriri accidentale, care presupun opriri ale producţiei şi costuri mari de mentenanţă.

    2.  Verificările din cadrul activităţii de mentenanţă predictivă prelungesc în mod considerabil intervalele dintre acţiunile de mentenanţă.

            

            Durata de viaţă a echipamentului poate fi prelungită prin depistarea şi corectarea problemelor, amintind doar câteva din ele: probleme de poziţionare, dezechilibre,  probleme hidraulice, probleme ale lanţurilor de transmisie a puterii, probleme de lubrifiere, defecţiuni electrice. Se pot realiza astfel, pe baza rapoartelor de urmărire şi a informaţiilor înregistrate în timpul programelor de monitorizare, modificari şifiabilizări ale utilajelor şi echipamentelor;

                                           Cum realizăm mentenanţa predictivă:

            Informaţiile înregistrate în timpul programelor de monitorizare sunt pastrate în baze de date; colectarea tuturor informaţiilor este  importantă pentru o abordare proactivă care, pe termen scurt şi mediu, conduce la importante reduceri ale costurilor. Astfel defectarea unui echipament poate fi detectată şi diagnosticată la timp utilizând echipamente specifice şi personal calificat.

    ·                    Mentenanţă corectivă (curativă, paliativă) - intervenţii la cerere

            Echipe mobile intervin la cererile exprese ale beneficiarilor realizând reparaţii cu personal specializat, pentru domeniile care fac parte din obiectul de activitate al firmei.

    ·   Service in garanţie si post garanţie pentru toate sistemele puse în funcţiune de către societatea noastră.

            Pentru lucrări efectuate de către societatea noastră garanţia minima este de 12 luni de la recepţia lucrării, pentru defecţiuni de fabricaţie şi montaj. În perioada de garanţie asigurăm toate operaţiile specificate în Certificatul de Garanţie, conform normelor în vigoare. Termenele de garanţie oferite de furnizorii noştri de echipamente se transferă integral către beneficiari.

            În perioada post-garanţie se poate opta pentru două posibilităţi de lucru: contract de service şi mentenanţă cu abonament lunar sau intervenţie contra cost.

            Mai mult, se asigură un timp de răspuns minim !

                                        Avantajele contractului de service şi mentenanţă

    • ·   menţinerea permanentă a echipamentelor într-o stare de bună funcţionare
    • ·   consultanţă telefonică gratuită pentru utilizare
    • ·   asistenţă tehnică prin telefon şi e-mail
    • ·   preluarea echipamentelor defecte de la obiectiv în cazul în care defecţiunea nu poate fi remediată în alt mod
    • ·   înlocuirea echipamentelor defecte cu echipamente de back-up din stoc
    • ·   răspuns prompt la solicitările clienţilor
    • ·   posibilitate de intervenţie
    • ·   Instruirea personalului de intreţinere 
    •         Instruirea personalului clientului se face în timpul executării lucrărilor ceea ce conduce implicit la cunoaşterea de către aceştia a instalţiilor şi echipamentelor atât din punct de vedere tehnic, cât şi din punct de vedere al mentenanţei.
    •         Societatea TOTAL ELECTRO INSTAL realizează operaţiuni de service şi mentenanţă pentru unităţi care activează în:
    • ·   industria auto
    • ·   industria materialelor de construcţii
    • ·   termoficare-energetică
    • ·   industria chimică şi petrochimie
    • ·   industria alimentară
    • ·   industria prelucrării şi îmbutelierii lichidelor
    • ·   industria uşoară
    • ·   industria farmaceutic
    •      şi practic în orice domeniu unde se doreşte creşterea eficienţei, productivităţii şi calităţi.

                         Pentru orice problemă aşteptăm să ne contactaţi.

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008