Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    SC FILTER SERV

    Invata despre APA


    Cita apa de la robinet beau iesenii

    Cita apa de la robinet beau iesenii

    Data publicarii: 14/05/2010

    Conducerea ApaVital considera ca apa pe care o furnizeaza consumatorilor din Iasi este una dintre cele mai bune ape potabile din Romania. Pe de alta parte, autoritatile sanitare avertizeaza consumatorii ca duritatea apei, care semnifica de fapt prezenta calciului si magneziului in apa potabila, ar putea avea efecte negative asupra rinichilor, nu insa si pentru inima. O alta problema de care trebuie tinut cont ar putea fi retelele interioare ale imobilelor, unde ApaVital nu intervine si calitatea apei ar putea fi afectata. Dumneavoastra in ce scop consumati apa de la robinet?

    Elisabeta Grigoras, 82 ani, pensionara
    Consumam si apa de la robinet, dar pentru activitati casnice: spalat rufe, preparare hrana si pentru udarea plantelor. Pentru baut cumparam apa minerala, deoarece nu sintem asa de siguri ca apa de la robinet este foarte buna si nu ne afecteaza sanatatea.

    Neculai Lupascu, 48 ani, lacatus
    Normal, oamenii trebuie sa-si laude marfa, dar eu nu prea sint dispus sa am incredere in calitatile miraculoase ale apei marca ApaVital. Ar fi interesant de stiut citi din conducerea acestei firme beau apa de la robinet. De nevoie, mai consum si eu apa de la robinet, dar prefer apa plata sau de izvor. Si, cum niste "oameni de bine" au pus gind rau izvoarelor din oras, cumpar apa imbuteliata in flacoane de 5 litri, din plastic, pe care o tin la intuneric, ca sa nu se inverzeasca. Apa de la robinet, cind nu pot cumpara apa din magazin, o pun la decantare intr-un vas si beau a doua zi.

    Virgil Chirila, 50 ani, conducator auto
    Consum apa de la robinet foarte rar, fiindca nu prea stau pe acasa. Nu am observat nimic suspect la gust si culoare, asa ca deocamdata nu-mi fac griji. Domnul director al ApaVital ne indeamna sa consumam apa de la robinet si argumenteaza ce eforturi se fac pentru a avea o apa printre cele mai bune din tara. Ce spune domnia sa suna a reclama, dar de ce nu spune si ca avem apa cea mai scumpa - sau, ma rog, printre cele mai scumpe ape - din tara? Apa de robinet este foarte buna pentru a spala rufele si vasele de bucatarie, pentru baie si pentru gatit. De baut ma indoiesc ca este asa de buna, cum cauta sa ne convinga domnul director Toma. Eu si familia mea consumam de obicei apa plata de la magazin, iar cind se intimpla sa nu avem apa din asta in casa , bem de la robinet si, credeti-ma, se simte diferenta la gust.

     

    Maria Soroceanu, 64 ani, pensionara
    Pentru baut folosesc numai apa minerala, pe care o cumpar din magazine. Pentru prepararea hranei si a ceaiurilor folosesc apa de la chiuveta si nu prezinta nici un risc, pentru ca se fierbe.

     

    Elena Dragan, 69 ani, pensionara
    Apa de la robinet nu folosesc deloc, absolut deloc pentru baut. Consum doar apa plata si, bineinteles, platesc si pentru asta, iar pentru gatit si spalat folosesc apa de la robinet. Cindva, un student la medicina a facut niste analize la apa de la chiuveta si a ramas uimit cind a vazut ce contine. De atunci, m-am speriat si nu mai consum decit apa din magazin.

    Mihaela Simionescu, 33 ani, economist
    Nu folosim apa de la robinet decit pentru spalat. Nu avem curaj sa bem din aceasta apa, pentru ca este foarte impura. In felul acesta, consumam mai putina apa, dar platim cit consumam, plus apa de la magazin.

    Camelia Stavar, 50 ani, inginer
    Sint multi ani de cind nici macar nu am gustat apa de la robinet. Noi consumam apa minerala - si plata, si carbogazoasa. Apa de la robinet este curata, chiar acum spalam niste salata si am observat asta. Dar au fost si perioade cind venea murdara. Folosim apa de la robinet pentru orice, mai putin pentru baut. La cafea mai punem uneori apa de la robinet.

    Lavinia Ciubotaru, 45 ani, operator chimist
    Folosim apa de la robinet, dar numai pentru spalat. Pentru gatit mincare si pentru baut cumparam apa plata. In ceea ce priveste calitatea apei potabile de la robinet, m-am lamurit de mult timp. Am discutat cu mai multe persoane si mi-au spus ca au avut necazuri din cauza apei, asa ca sintem prudenti. Apa buna la Iasi era odata cea de Timisesti. Acum avem apa de calitate mai slaba si nici nu stiu de unde este adusa.

    A consemnat Aurel OANCEA

     

     

    Sursa: 0) { if(!is_fixed) make_fix(); is_fixed = true; } oot = jQuery('#oferta_div').offset().top; if(st < oot) { if(is_fixed) un_fix(); is_fixed = false; } bmax = jQuery('#site_bottom_div').outerHeight(); if(sb < bmax) { jQuery('#oferta_filters_div').css('bottom', bmax - sb + 15 + 'px'); } } jQuery(document).ready(function() { if(isMobileWidth(1200)) jQuery(window).scroll(scrollHandler); }); function make_fix() { jQuery('#oferta_filters_div').addClass('_fixed'); left = jQuery('#oferta_div').offset().left; jQuery('#oferta_filters_div').css('left', left + 'px'); jQuery('#oferta_filters_div').css('top', 'auto'); jQuery('#oferta_filters_div').css('bottom', '10px'); jQuery('#oferta_filters_dum').css('display', 'block'); } function un_fix(where) { jQuery('#oferta_filters_div').removeClass('_fixed'); jQuery('#oferta_filters_div').css('left', 'auto'); jQuery('#oferta_filters_div').css('top', 'auto'); jQuery('#oferta_filters_div').css('bottom', 'auto'); jQuery('#oferta_filters_dum').css('display', 'none'); }

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008