Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    WYLZE LOGISTIK ...

    Despre noi


    WYLZE LOGISTIK - DIVIZIA WACKER NEUSON

    Wylze Logistik SRL a fost infiinţată in 1998 in Ploieşti şi pentru că logistica nu trebuie tratată doar ca un instrument al business-ului ci ca o necesitate pentru creşterea competitivităţii, incă de la inceput ne-am specializat in echipamente de logistică.
    Serviciul nostru de specialitate a constat intotdeauna in studierea cu atenţie a nevoilor clienţilor noştri, pentru că aceştia să beneficieze de echipamentele de care au cu adevărat nevoie.
    Activand pe piaţă de 18 ani am invăţat că pentru a oferi cele mai bune servicii trebuie să aducem intotdeauna produse noi şi optimizate astfel incat calitatea operaţiilor desfăşurate de clienţii noştri să fie cat mai ridicată iar timpul de realizare a acestora să fie din ce in ce mai scurt.
    Vom face eforturi in continuare pentru a oferi cele mai calitative echipamente noi şi second-hand pentru satisfacerea nevoilor clienţilor noştri.
    Wylze Logistik comercializează cu succes utilaje germane de calitate marca Wacker Neuson, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de construcţii uşoare şi compacte. Oferim consultanţă şi service pentru următoarele produse Wacker Neuson:
    In zona utilajelor de mică mecanizare - vibratoare de beton (interne şi externe), convertizoare de frecvenţă, maiuri compactoare, plăci vibrante, grinzi vibrante, pompe de apă, generatoare de curent, finisoare de şape şi betoane (simple sau duble), tăietoare de rosturi, ciocane demolatoare (cu motor termic sau electric), sisteme de incălzit, dezumidificatoare, etc.
    In zona utilajelor de medie mecanizare - excavatoare pe roţi sau pe şenile, incărcătoare frontale articulate, incărcătoare telescopice, mini-incărcătoare frontale skid steer pe roţi sau pe şenile şi dumpere (basculante) pe roţi sau pe şenile.


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008