DESCRIERE
Cerințe Commis de cuisine (BUCĂTAR TANAR)
Limba germană minim A1,
Experiență în gastronomie minim 3 luni,
Calificare de bucătar.
Salariul 1.620, 00-1.850, 00 Euro Brut
Cerințe Chef de partie / BUCĂTAR ȘEF DE DEPARTAMENT
Limba germană minim A2,
Limba engleză A2,
Experiență în gastronomie minim 3 ani în bucatarie dintre care minim un an în restaurante de lux,
Diplomă de bucătar, și experiență în bucătaria germană, austriacă sau elvețiană.
Salariul 2.100, 00-2.450, 00 Euro Brut
Cerințe Sous Chef / ADJUNCT BUCĂTAR ȘEF
Diplomă de bucătar,
Limba germană minim B2,
Experiență în gastronomie minim 5 ani, din care minim 3 ani în restaurante de lux și minim un an în restaurante de lux vest europene,
Cunoștinte de igienă HACCP / Baza sistemului de management a igienei și siguranței alimentului.
Salariul 2.200, 00-3.150, 00 Euro Brut
Cerințe Chef de cuisine
Diplomă de bucătar,
Limba germană minim C1,
Limba engleză conversational,
Experiență în gastronomie minim 10 ani, din care minim 5 ani în restaurante de luxși minim 3 ani în restaurante de lux vest europene.
Certificat de igiena HACCP / Baza sistemului de management a igienei și siguranței alimentului.
Salariul 2.970-3.900, 00 Euro Brut
Locuri de muncă pentru bucătari în Germania în resorturi sau restaurante de 3, 4 și 5 stele din nordul și centrul țării.
Detalii: https://*****
15 Apr 2019 · Valabilit. 15 Mai 2019 · Afisari :